Mine fine små

Idag vil jeg legge inn et lite innlegg om mine to hunder, for de som ikke vet hva de heter så er navnene Neo og Mio :) 

 

         


Jeg har to chihuahuaer, Neo er han hvite og er 5 år og Mio er han brune og er 2 år:) Begge har bursdag i januar! Jeg elsker hunder, så det holdt ikke med en, hehe så derfor skaffet jeg meg en til, så Neo fikk seg en kompis, tror det er bra at det er flere i huset:) hehe, selv om det kan være litt masete til tider:) De har nesten samme navn, så begge kommer ganske raskt hvis jeg roper en av navnene, veldig praktisk! til tider....   haha... 

De er med overalt, og elsker å være med så hvorfor ikke, men de er ikke noe typisk chihuahua veske hunder, de liker best å gå selv i bånd:) Neo er ganske stor til å være den rasen, han veier 5 kg, og Mio veier 3 kg :) Synes det er greit at det er litt størrelse på dem, ikke det at det er noen "store" hunder :) 

 

     

 
Foto: Alessandra Langum Blogg 

Begge to elsker mat og tur, de elsker og sove lenge akkurat som meg, så det passer meg perfekt, ingen av oss vil opp super tidlig  å gå tur :) Skikkelig kosehunder <3 

 

Er de ikke søte ? :) 

  

6 kommentarer

Emilie Hauge

03.02.2014 kl.17:39

Åååh, så søte de var :) Har så lyst på hund!! :)

Charlotte Larsen

03.02.2014 kl.20:41

Ja, ikke sant:) det er kjempe koselig:) det skjønner jeg :) så lenge man har tid så ville jeg skaffet det :))

Berit Johanna

03.02.2014 kl.23:16

Så utrolig vakre de er💜

Charlotte Larsen

04.02.2014 kl.09:38

Ikke sant <3

Cathrine

04.02.2014 kl.17:12

Elsker bloggen din. Stå på videre !hva bruker du i leppene dine forresten? De er utrolig flotte må jeg bare få sagt :) hilsen Cathrine Oslo :)

Charlotte Larsen

04.02.2014 kl.17:40

Cathrine: så bra tilbakemelding :) takk! Bruker Juvederm :) veldig lite!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits