Neglekurs

Heiiååååhåååå!

Jeg startet på Negleskole for 14 dager siden, jeg tar kurs for å få diplom som negledesigner:) Jeg går 3 dager x 3 nå hver 14 dag ca, så skal jeg gå hver mandag frem til sommeren,da jeg skal ta eksamen:) Jeg har valgt å gå på neglekurs hos NorProNails i Drammen:) Det er et veldig bra kurs, der man får grundig opplæring, ikke noe hurtigkurs på noen dager som jeg har sett mye av , jeg tror ikke man får den opplæringen man burde få, det går vel litt på at man får det man betaler for, men er det ikke alltid sånn?? 

Jeg betalte ca 21.000  for mitt kurs og den maskinen jeg har valgt etter mitt bruk, vet mange neglskoler ikke tilbyr dette, noe jeg synes er veldig viktig hvis man skal jobbe med dette:) Jeg er veldig fornøyd med utstyret og de produktene jeg bruker, virkelig å anbefale om du vurderer neglekurs:) Produktene jeg bruker er Proffessions og disse produktene får du kun kjøpt vis du er utdannet med disse produktene:) Jeg legger UV gel, ikke akryl! :) 

Her har jeg noen bilder av de første neglene jeg har gjort:) Jeg forlenger med tipp nå, ikke lært å forlenge med gel enda! 

 

 #negledesign Naturlig negl med fransk og glitter

 


#negler Fransk med tipp 

Jeg er selv fornøyd med neglene jeg har gjort hittil, til å være de første :) Takk til neglemodellene mine<3     Hva synes du ? 

 

Besøk gjerne siden min på FB og Instagram   :) 

 

 

#Love <3 

4 kommentarer

Berit Johanna

03.02.2014 kl.23:18

Kjempe flotte negler og arbeid👍gleder meg til det er min tur☺️

Charlotte Larsen

03.02.2014 kl.23:40

Berit Johanna: ååh:) ja!! Blir koselig :)

Kemner Andersen

04.02.2014 kl.11:05

Hvilken % skatter du av inntektene fra hjemmepraksisen din?

Charlotte Larsen

04.02.2014 kl.11:31

Kemner Andersen: jeg er lærling så jeg har kun modeller som betaler for produktene. Jeg tar ikke betalt for arbeidet :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits