Short hair don't care!

Idag bestemte jeg meg for å fjerne resten av det "løs håret" jeg hadde på, så nå har jeg kun mitt eget hår igjen! Kort hår!!! Klipte meg for en liten stund siden, men angrer litt så satt på litt! Men det sliter sånn på håret mitt , siden det er så tynt! Så da kan jeg heller bruke "clip on" fra LuxusHair! :) Kort hår kan jo være fint det også ? :)

Jeg hadde et lite uhell når jeg skulle ta av håret! Det er jo kreatin lim som må fjernes med spesielt middel og tang! Det klarte jo jeg å få på fingrene mine så plutselig gikk det hull på huden så etset huden av!! Ååh!! Sykt vondt!!! Sånne rød bobler i huden som sprakk... Æsj..

Idag hadde jeg også en negle kunde siden jeg hadde fri Idag! Karianne hadde med seg Chihuahua jente voffen sin så da ble jo mine 2 voffer glade! Da fikk jo de også en Valentine's date, men som de måtte dele på! Haha <3 De koset seg hvertfall.. Her er bilde av Chanel, Neo og Mio, nesten som en zoo hage, det ble mye støy! :)

Gele neglene ble med fransk og glitter! Er jo fint med litt glitter da. Hva synes du? Karianne har også blogg. Skjekk den ut: Kariannevilde.blogg.no ( skriver innlegg fra telefonen så får ikke linket til bloggen)

Sånn ble resultatet hverfall :) Ha en fin Valentine's kveld <3

2 kommentarer

Mona Therese

14.02.2014 kl.19:51

var utrolig fint da!

au det så ikke godt ut:S

Charlotte Larsen

14.02.2014 kl.20:28

Mona Therese: takk for det :) haha. Nei det var vondt!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits