Dagens outfit

Nå har jeg gått en lang tur med hundene i det fine været, endelig begynner snøen å smelte bort! Ååh! Er så lei snøen nå!! Lei av mørke farger som sort og grått, gleder meg til vår og fine farger! <3 Når man våkner opp til litt sol og grønt gress så blir alt så mye bedre, synes jeg! Mye lettere og stå opp og starte dagen :) Nå skal jeg snart på jobb så da måtte jeg finne noen klær i skapet som jeg kunne ha på meg Idag da. Alltid like vanskelig, føler alltid at jeg ikke har noe fint i skapet! Vil alltid ha noe nytt hele tiden! Faktisk en god stund siden jeg kjøpte endel nye klær.. Vært litt flink! Tommel opp!! Haha

Genser Vivikes // Bukse Carlings - Skjerf - Malene Birger

Ble visst helt "grå" Idag jeg! Haha Synes genseren er så fin med de stenene på, hva synes du ? :)

Ha en fortsatt fin dag <3 Nå er det jobb på meg fra 2-9! Da gikk hele denne dagen bort også! Ikveld skal jentene samles hos en venninne, som skal reise snart til Thailand for å gifte seg! Jeg får dessverre ikke dratt dit!! Skulle gjerne vært der! Blir sikkert et fantastisk bryllup :D Er jo så fint i Thailand også... Gleder meg til å se bildene :)

6 kommentarer

Eli-Birgithe Kristiansen

17.02.2014 kl.12:27

Så fint! :)

Charlotte Larsen

17.02.2014 kl.12:33

Eli-Birgithe Kristiansen: takk :)

Karima Angelina Avolio

17.02.2014 kl.12:43

Jeg ble så lei de kjedelige fargene at jeg dro til sola i Italia. Håper det er bedre i Norge når jeg kommer hjem! :) Søt blogg, og veldig fint antrekk du hadde. Kos deg på jobb!

Line Cecilie Larsen

17.02.2014 kl.13:02

kjempe fint! ihihi

Charlotte Larsen

17.02.2014 kl.16:26

Karima Angelina Avolio: tusen takk for det! Hyggelig å høre:) åh! Så heldig du er :) ja, var faktisk litt sol Idag!:) kos deg på ferie :)

Berit Johanna

18.02.2014 kl.05:10

Nydelig genser som passet en nydelig jente:))

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits