Lip gloss testing

Lip gloss testing på gang ... Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om de forskjellige jeg har hjemme i skapet :) Jeg har plukket ut noen forskjellige merker! Kanskje jeg kan gi deg noen tips :)

CHANEL - Denne er en av favorittene :) Den sitter lenge og den er passe klissete :) Mange fine farger på disse, jeg har de både med og uten glitter :) den du ser på bildet der uten glitter er favoritten <3 Koster litt, men den er veldig god så synes den er verdt pengene <3

MAC - Disse finnes i mange FINE farger, men jeg synes den er altfor tykk og klissete, synes den er vanskelig å påføre, kan også se litt klumpete ut, synes jeg, den er liten og prisen er ok. Men jeg har ikke kjøpt denne igjen, likte den ikke...

ISA DORA - Denne har jeg kun kjøpt i beige (mange ganger) elsker fargen! Den er lett p påføre. Veldig fin på, men synes konsistensen er litt tynn, sitter ikke sånn kjempe lenge men den er billig :D

CLARINS - Dette er den jeg bruker mest i hverdagen, fine farger og den har en balsam effekt på leppene! Elsk! Bruker de to første fargene , bortsett fra den brune, den synes jeg smaker så ekkelt , men fargen er jo fin egentlig.. Synes prisen er ok :) Den varer lenge faktisk :)

ISA DORA - Vitamin lip gloss. Fine farger på disse. Tror det finnes 4-5 farger, jeg har kun prøvd den beige her, god konsistens. Sitter lenge :) Kanskje litt lite farge, men prisen er bra:)

CHANEL - Denne synes jeg er super good:) liker denne, sitter lenge og smaker godt :) Hatt den i rosa, super fin farge :) uten glitter :) Litt dyr, men verdt pengene :)

ELISABETH ARDEN - Denne var jeg hatt i lys rosa :) sitter lenge på, ok konsistens. Men synes lip glossen smaker rart! Så ikke kjøpt denne igjen..

MAC - Denne finnes i mange fine farger :) Denne liker jeg, også er det sånn pensel aktig kost :) Denne er ikke så tykk, det liker jeg:) OK pris :)

Jeg liker lyse farger da, som rosa / beige.. Disse finnes jo i andre farger også :) Ikke alle som liker lyse farger... Jeg har faktisk kjøpt endel H&M lip glossen, mye fine farger, kjempe billige :) men de sitter ikke sånn kjempe lenge. Men jeg har alltid noen av dem i vesken eller hjemme! Kjekt å ha med ut på byen, for jeg mister alltid lip glossen ute! Hehe kjedelig å miste de dyre, på en kveld! Er du ikke enig :)?

Suuussss...

HVILKEN FARGE ER DIN FAVORITT PÅ LIP GLOSSEN :)? <3

#lipgloss #skjønnhet #velvære #makeup #tips #test #vurdering #rosa #suss #lepper

9 kommentarer

Renate

26.02.2014 kl.12:50

Utrolig mange fine farger :)

SARA SYNNØVE

26.02.2014 kl.15:08

Så utrolig mange fine! :) Jeg liker best den rosa fra Clarins <3

Marita

26.02.2014 kl.15:27

Fine tips :)

Charlotte Larsen

26.02.2014 kl.16:02

Marita: :)

Charlotte Larsen

26.02.2014 kl.16:02

SARA SYNNØVE: ja , jeg også :) elsker den ...

Charlotte Larsen

26.02.2014 kl.16:02

Renate: :)

Maria

26.02.2014 kl.20:47

Så digg med et sånt innlegg:) Flink du er Charlotte:)

Charlotte Larsen

26.02.2014 kl.21:15

Maria: Takk :)

Caroline

01.03.2014 kl.15:58

Takk for en flott innlegg! Jeg har lenge vurdert å kjøpe clarins sin lipgloss, men vært usikker. Nå vet jeg litt mer :) jeg er også fra Drammen forresten, ganske sikker på at jeg har sett deg. Du virker så søt ^^

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits