Skisprinten i Drammen

En gang i året arrangeres skisprinten i Drammen :) Min by, det er jo gøy!! Iår ble det gull til både kvinner og menn!!! Da blir det jo ekstra god stemning :) Jeg og jentene startet kl 1 med litt vin, så var vi innom Picasso og spiste litt mat, utenom meg! Det angrer jeg på Idag! Haha dårlig!!! Så ruslet vi videre bort til byen, hjem til foreldrene til en venninnen :) så var det premie utdeling osv. Det kunne vi se fra derifra :) masse folk i byen! God stemning :) Sååå fløy bare kvelden avgårde, så koste vi oss ute :)) her er noen bilder fra kvelden fra Iphonen :)

Ikke noe "pynte seg" på skispriten, Hehe da er det på med Uggsa :)

Bilder fra picasso! Kaja var veldig tørst! Haha

Jeg, Kaja og Mehri var entur hos Kaja før vi gikk til byen for p møte de andre :)

Selfie! Haha

Caroliiine <3

Plutselig var noen av oss i Oslo ! Tja. Jeg vet ikke hvorfor! Jeg ville hjem for jeg var så sliten .. Kjempe morsom kveld med jentene ... Neste år blir det mindre alkohol på meg... Hehe Flere enn meg som var på Skispriten :)?

#skisprinten #drammen #venner #gøy #ski #oslo #mat #vin #sprint

3 kommentarer

Kine M. Karlsen

06.03.2014 kl.15:05

kos deg masse :D

Alexandra

06.03.2014 kl.16:28

Så fin blogg du har.Lykke til med bloggingen. Jeg blogger om kosthold og trening om du er innteressert. Lykke til videre da :))

Renate

06.03.2014 kl.16:41

Det er moro med skirenn mitt i byn :) Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits