enfin promouvoir :)

Endelig fremme, som i overskriften :) Hehe vi dro hjemmefra kl 08:00 og var fremme Ca 15:00 mye tog, fly, trikk og tog igjen ... Hehe !! Tar litt tid... Selvom flyruter bare tar 2 timer Ca!:) Været er fantastisk, Ca 20 grader her når vi kom, kjempe deilig, men jeg holdt jo på å døl av varme siden jeg hadde kledd på meg så godt! Så var deilig å komme frem til hotellet og skifte før vi tok entur ut i byen..

Vi tok en liten runde i byen bare for å se litt, tenkte og ha "shopping" dag imorgen! Åh jeg gleder meg! Så mye butikker her og SÅÅÅ mye fint!!! Vi spiste super god Pizza på en resturant vi fant midt i shopping gaten her .. Husker ikke navnet !!:) Hehe På veien hjem gikk vi og kikket på Eiffeltårnet, så fint på kvelden når lysene er på! Vi tenkte og spise 3 retters i restauranten der på lørdag siden jeg har bursdag!!:) Hadde vært koselig, om det er ledig bord.. Kun booking via Internett så må bare surre oss til å skjekke det opp.. :) Noen som har spist der før ???:)

Glemte kamera på hotellet så ble telefon bilder... Hehe ta med kamera ut imorgen!!:)

Kjærestepar !! <3

Fant et sted de solgte sukkerspinn<3 yeiijjjj... Hehe er jo så GODT !!:)

#paris #eifeltower #trip #vacation #france #dinner #food

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits