Jentekveld i Sverige

Heii, og god påske til dere!!:)

Som jeg skrev i et tidligere innlegg så dro vi til Sverige på onsdag! Vi befinner oss i Gävle:) Sikkert ikke så mange av dere som har hørt om dette stedet, det ligger Ca 1,5 time med bil fra Stockholm. Vi kom frem 4 på natten på onsdag så ble lite søvn på oss! Hehe Igår skulle vi besøke Kenneth og hans kjæreste Ida, en god venn av Johan som bor her! Men endte med at jeg ble med Ida på jentekveld og Johan dro med guttene... Wijo!! Girlsnight! :) Vi spiste god mat og hadde noe godt i glasset, vi dro senere ut entur på byen:) vi koste oss, mange mennesker ute faktisk nå i Påsken! Jeg kjente ingen enkli, bortsett fra Ida! Guttene kom seg aldri ut, de ble fulle forran Playstation! Haha ... Typisk!!!

Takk for en koselig kveld!:)

Jeg har litt rar, så jeg kjøpte faktisk GLOW cider som matchet blusen min! Haha ja, ikke spørr!! :)

Vi sov hos I og K inatt, så spiste vi frokost! Så ruslet vi hjemover... Mio tok seg en liten sykkeltur ... Hehe senere på dagen var vi i sommer stuen ( sommer hytte ) til foreldrene til Johan og spiste god middag! :) sammen med foreldrene hans og Ida + Kenneth!! :) MYSIGT :)

Lille gull! <3 Resten av kvelden ble på sofaen forran tven med voffene <3

#sverige #gävle #jentekveld #middag #frokost #venner #festligheter #hund

2 kommentarer

Vivian

18.04.2014 kl.23:25

Så koselig :)

thelittleblackdress

19.04.2014 kl.10:18

Det så gøy ut! Så søt hund :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits