Rydder og pakker

Nå er det kun 1 uke igjen til jeg flytter til flytter til Oslo :) Så Idag startet jeg å rydde litt, og ikke minst startet å pakke ned litt småting... Man finner plutselig ut hvor mye man egentlig har overalt... Haha.. Småting her og der.... Ryddet kleskapet og ble endel poser med klær som jeg skal kvitte meg med.. Tenkte å legge de ut på bloggen hvertfall:) dagene går i ett nå, og det skal bli deilig å bli ferdig! Ser veldig frem til 10 Mai nå, da skal jeg ha bursdagsfest med jentene :D wiihoo.. Den andre ble jo avlyst, siden jeg dro til Paris! Så kommer 17 Mai.... Mye som skjer fremover nå!!!:) jippi!!

Idag har jeg vært hjemme og hatt en kunde, ryddet, pakket, handlet med pappa, Tilogmed rukket og ta sol:D Prøve å få litt farge.. Hehe alle har jo så fin farge etter å ha vært på fjellet i påsken! Det har ikke jeg.. Haha... Idag ble det kyllingsalat til middag! Enkelt og godt!! Ja, det var min dag! Hvordan har din dag vært ? :)

FORRESTEN !! Jeg er med i Brun & Blid Modell konkurransen nå! Hadde vært veldig snilt om du tok deg 1 minutt for å stemme på meg!! Helt Gratis:) <3 brunogblidmodell.no :) får ikke lagt til link her, skiver innlegg fra telefonen Idag...

3 kommentarer

Millie Pedersen

23.04.2014 kl.22:26

Såå fin blogg. Håper det blir fint i Oslo!

Charlotte Larsen

23.04.2014 kl.23:22

Millie Pedersen: takk for det:) <3

Marita Alise

24.04.2014 kl.10:54

Dagen min var kjempe fin :)) Flytting er kjedelig, med all nedpakkingen :P

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits