Hyaluronica i leppene :)

Hei igjen! Dagene går i ett før 17 mai, så mye og ordne og mange som vil ha nye negler. Igår fikk jeg faktisk LITT tid til meg selv, Hehe! Jeg var nemlig på UNG OG UNIK i Drammen og forstørret leppene mine litt :) Hehe ganske lenge siden nå, jeg tar Ca 1 gang i året! Jeg fylte leppene mine med Hyaluronica, som er en type Juvederm :) Jeg ble ganske fornøyd!:) Jeg tok noen før og etter bilder av det!

Ja, man kan bli litt blå, men det går fort over! Hehe synes ikke hvis man tar litt lip gloss over :) OG vet mange ikke liker dette og mange mener det er stygt, alle har sine meninger! Jeg synes det er veldig fint, og jeg er veldig fornøyd! synes det er pent med fyldige lepper! :)

Ung og Unik klinikken er den nyeste klinikken sentralt i Drammen, som også tilbyr konsultasjoner og som kun bruker de nyeste produktene på markedet.

Mange som har spurt meg om priser og diverse så tenkte og skrive det her også:) Jeg har også fylt litt Botulin toksin ( samme greie som botox gjør) i sinna rynken i pannen min! Hehe måtte bare prøve! Resultatet kommer jo etter 5 dager så har ingen før og etter bilde av det.. Kun førbilde:)Botulin toksin(botox): 1000,- per sone. 2500 for 3 soner.
Hyaluronica fra: 1500 for 0,5ml.,- justering innen 2 uker 900,-
Mikropigmentering Bryn: 2000,- ink 2 justeringer. Senere justering 750,-


Irina Ervik - er to ganger verdensmester i makeup og bodypaiting. Hun underviser makeup og mikro-pigmentering I høyskoler. Har 15 års erfaring i makeup bransjen og presenterer Make up For Ever/Paris, her I Norge. Hun leies ofte inn som fag konsulent og dømmer ved hud- og stylistskoler og master konkurranser i inn- og utland.
Dr. Saman - Han har drevet kosmetisk og plastisk kirurgi siden 2005, i tillegg til å ha deltatt på ulike internasjonale kosmetiske kirurgi kongresser. Videre har Dr. Saman samarbeidet med anerkjente klinikker i USA og Asia -dette samarbeidet pågår fremdeles.


Ung og Unik ligger i Hauges gate 75 i Drammen:) Hvis du lurer på noe eller vil bestille time så ring
Tlf : 473 25 680
Eller kontakt de på Mail : Ungogunikdrammen@outlook.com
Facebookside : Ung og unik

3 kommentarer

16.05.2014 kl.21:11

Hvor mye tok du i leppene?:) har tatt Juvederm 2 ganger, første gangen 1.0mg og siste 0.5mg og synes resultatet har skuffende! Regner med at du anbefaler dette produktet :)

Geir Johansen

17.05.2014 kl.00:51

Helt jævlig Larsen, helt jævlig!!

Finn frem bilder av deg selv fra noen år tilbake og se hvor søt du var da.

Charlotte Larsen

18.05.2014 kl.15:04

Anonym: 0,5 mg oppe :) men de første gangene jeg tok måtte jeg ta ofte , går fortere ut, etter noen ganger sitter det lenger følte jeg. Alltid tatt juverdem, denne gangen prøvde jeg noe nytt!:) anbefaler dette produktet ja! Fornøyd :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits