ZARA ~ Basic

Jeg elsker basic toppene fra ZARA, finnes ingen bedre synes jeg! Kjøper nesten alle topper/singletter på ZARA, elsker stoffet! Er ikke så glad i de som er i 100% bomull, de blir så "grove" ikke så pent under fine bluser eller til litt fine bukser... De viet seg heller ikke ut eller blir hengene i stoffet, jeg vasker de om og om igjen og fargen holder seg like fin! Elsk!!! <3 Det beste av alt, prisen.. Under 100,- pr del.. Hihi... Nå ble det mye positivt her, men faktisk ikke noe negativt og si!! Hehe De singlettene med tynn stropp er endel kortere enn de ned tykk stropp, det er deilig hvis man har høye bukser, så blir det ikke mye stoff/klumper... Og de med tykk stropp har ekstra stoff øverst, som en sportsbh greie:) Hehe gir ekstra push up, og den blir ikke gjennomsiktig selvom den er stram :) WIHO!!! Det liker jeg!!!

Disse finnes i mange farger! De har alltid de basic fargene! Disse fargene har jeg kjøpt nå!:) På sommeren får de inn fine sommer farger også! :D

92 % Polyamide
8% Elastane

#zara #basic #top #singlett #overdel #innkjøp #klær

4 kommentarer

Berit Johanne

21.05.2014 kl.14:13

Fiiine:) slike må jeg dra å kjøpe!:) he he

Cecilie Marie

21.05.2014 kl.16:58

Veldig fine, er utrolig deilig å gå i :)

Charlotte Larsen

21.05.2014 kl.19:45

Cecilie Marie: ja enig!! :)

Charlotte Larsen

21.05.2014 kl.19:45

Berit Johanne: ja, det ville jeg gjort! Elsker dem!!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits