Min fri dag

Idag har jeg hatt fri, skulle egentlig i et jobb intervju men det ble avlyst, så jeg har hatt fri i hele dag.. Ganske så deilig med tanke på at været har vært så fint!:) Har vært ute i solen på takterassen og gått tur med hundene:) Koselig!!

Elsker å sole seg han her å!! Hehe

Litt trøtt da, Haha, uten sminke å greier !!

Idag har Karianne vært innom og fikset en negl hun hadde klart å knekke av, og pappa kom litt senere... Vi har vært litt rundt i Oslo idag og handlet litt, mest til pappa og Johan!! Heldigriser!! Hehe på meg ble det bare en caps! Faktisk, aldri brukt det så det var på tide å kjøpe en!! Hehe jeg har også rukket og fikse mine egne negler idag!

New Era :) fra Urban

Kost meg masse idag!:)

Nam? Eller, Hmm.. Tror jeg var uheldig med smakene jeg valgte, for jeg synes det smakte grusomt vondt! Haha den gikk i søpla... Haha!!

Denne gangen valgte jeg bare og forsterke mine egne negler og legge glitter på:) Hadde egentlig planer om å lage rosa negler og litt sånt men..

Hva har du gjort idag :)?

4 kommentarer

Irene

27.05.2014 kl.22:49

Nydelige negler :)

Jeg har vært på butikken og ellers bare vært hjemme :D

Charlotte Larsen

27.05.2014 kl.23:35

Irene: takk:) deilig å bare være hjemme da:D

Marthe sand

28.05.2014 kl.07:22

I dag har jeg ikke rukket å gjøre noen ting. Så søt en hund:)

Charlotte Larsen

28.05.2014 kl.12:08

Marthe sand: takk <3

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits