Tom Ka Gai

Hei og god morgen, ny mandag, ny uke.. Nå gleder jeg meg til denne uken er over, for jeg reiser til London til fredagen!! Weee... Igår laget jeg middag!!!!! Tom Ka Gai... Beste suppen jeg vet om!! Nami... Thailandsuppe!! Jeg pleier å bestille den når jeg spiser på Sushi og Wok i Oslo, men nå har vi faktisk laget den hjemme selv.. Ble jo faktisk kjempe godt!!! Jeiij... Fornøyd !!! :)

Mange forskjellige måter å gjøre det på, og man kan bruke forskjellige greier oppi... Vi har brukt: sitrongress, paprika, ingefær, chili, gulrøtter og salatløk :) Sammen med Kylling :) Andre ingredienser som er i suppen er: vann, kokosmelk, lime, fiskesaus, buljong, salt, pepper, og østersaus:)

Vi har brukt oppskriften på Ica.se, enkelte av ingrediensene har vi tatt bort og brukt noe annet, men fremgangsmåten har vi fulgt:)

Har du laget denne suppen hjemme før ? :)

Så har jeg vært og kjøpt meg fine orange roser da:D

Ha en superduper uke :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits