Fake eller ekte! Hva foretrekker du?

Jeg leste et innlegg på Minmote.no Idag, "unngå å bli lurt når du kjøper en veske" men skal man ha en ekte veske så går du i forretningene "gucci "Louis Vuitton" "mulberry" osv, man kjøper ikke dette i butikker der man selger masse andre varer, da kan man bli lurt som oftes, hverfall i utlandet, man handlet ikke en "ekte" designerveske i Tyrkia, Kina osv ... Det sier seg selv, det er som regel kopier alt som er, ganske bra kopier også, man kan nesten ikke se forskjellen på mye av det... Hvis man ikke ser nøye på skinnet, serienr, sømmene osv... Mange handler på nett, alt du får kjøper på sånne utenlandske sider er som regel fake og handler man på finn.no og slike sider kan man få hva som helst. Da ville jeg hentet det og sett på det før jeg hadde kjøpt det, for å ikke bli lurt.. Og skjekket det i butikken der det er ifra for å skjekke at varen er ekte!

Synes du det er greit og kjøpe en fake designerveske? Sammenlignet med alt annet som eks musikk, klær, smykker osv... Alle har forskjellige syn på dette! Mange kjøpet en kopi fordi de ikke har råd til orginalen eller ikke vil bruke så mye penger på det. Jeg mener at har man ikke råd til å kjøpe en ekte designerveske så hvorfor gå med en kopi ? Da er det vel bedre å kjøpe en veske man har råd til? Å kjøpe kopier/fake er tyveri av varemerke, det er faktisk ulovlig. Mye av det som lages rundt i verden som er kopier lages av barn, ulovlig arbeid / slavearbeid osv, dette vil jeg ikke være med på å støtte!! Det er ikke veldig sympatisk... Jeg synes man skal kjøpe en veske man synes er fin og trives med, ikke bare kjøpe den fordi det er et merke!

Dette bilde er en ekte LV speedy veske, jo eldre den blir jo lettere er det å se om den er ekte, skinnet får en honningfarge og skinnet blir mykt. Vesken har også stempel og serienr..

Her er bilde av en fake LV speedy veske, håndtakene er lange, sømmene er anderledes, den har ikke disse gull knotter der håndtaket er festet, du ville mest sannsynlig kjent at det ikke er ekte skinn. Ikke har den noe stempel heller.

Mange kopier kan være like fine, man kan sikkert nesten ikke se forskjellen fra en ekte veske, men vil du være med på å støtte noe ulovlig? Jeg ville heller spart penger til en ekte eller kjøpt en annen veske som ikke er en kopi... Hva er din mening ?

#veske #varemerke #fake #kopi #designer #fashion #mote #lv #speedy #designerveske #minmote #bilde

10 kommentarer

Karen M

01.07.2014 kl.20:18

Jeg ville aldri kjøpt noe som var en kopi, det er jo ulovelit og egentlig ganske frekt med tanke på designeren

Victoria Wisløff

01.07.2014 kl.20:30

Ønsker deg en super tirsdags kveld!

Charlotte Larsen

01.07.2014 kl.20:46

Karen M: ja! Enig med deg :)

Charlotte Larsen

01.07.2014 kl.20:47

Victoria Wisløff: ha en super tirsdag kveld du også :)

Wannie

02.07.2014 kl.05:21

Jeg foretrekker ekte! Hehe litt morsomt faktisk fordi jeg kom også borti et annonse i VG igår angående dette og måtte dermed sjekke alle veskene mine om de var ekte!

Det er DUMT å betale så mye for noe hvis de er bare en kopi, så jeg ble superglad da jeg kunne bekrefte at pengene mine var ikke kastet i dass haha :P

Johanna

02.07.2014 kl.14:06

Det er ganske enkelt å spotte en fake merkeveske, heldigvis! Det er noe med veskens helhelt som angir den for å være fake eller ekte.

Charlotte Larsen

03.07.2014 kl.00:30

thefashionablemom: ja, skummelt! Man kan bli så fort lurt om man ikke er oppmerksom. Så bra :D

BeautyByKaran

06.07.2014 kl.21:39

Selv om de gjerne er dyrere så synes jeg ekte vesker er bedre enn kopier. De er vel stort sett mye bedre kvalitet og varer lengre :-)

Charlotte Larsen

07.07.2014 kl.16:32

BeautyByKaran: enig ;) mye bedre kvalitet og man får garanti på vesken ;)

Karianne Skillberg

07.07.2014 kl.18:42

Tror den artikkelen var rettet mot steder som e-bay. fashionphile etc.. Der kan det florere av fakes, hvertfall på ebay! Så det er jo kjekt å vite hva man skal se etter :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits