Beter - professionalnail make up

Idag har jeg fornyet kostene i sminkepungen, jeg har kjøpt nye BETER koster på Vita! Jeg kjøpte liner & brown liner, foundation brush og concealer brush :)

Foundation kosten er av syntetisk hår :)

Jeg har prøvd en av kostene til BETER før, og jeg har vært veldig fornøyd, derfor jeg ville prøve ut de andre i samme merke!

Dette er en all-purpose brush :) Denne har jeg brukt til å påføre solpudder, den består av geitehår :) Nå skal jeg teste ut de nye jeg har kjøpt! kan gjerne skrive et innlegg om hvordan disse fungerer for meg:)

#beter #brus #professional #makeup #consealer #liner #brown #beterbrush #vita #skjønnhet #velvære #new #innkjøp #ansikt #sminke

5 kommentarer

Mona

04.07.2014 kl.03:49

Så fine koster! Deilig med ordentlige koster :)
Du visste det kanskje ikke, men bloggen din er nummer 11 på topplista i Drammen :) Der jeg fant den. Liker det jeg har lest til nå, stå på videre! - Jonas

Liv Judit

04.07.2014 kl.13:10

Alltid kjekt å teste ut nye ting,og disse kostene så jo utrolig bra ut! håper du skriver en omtale på disse etter du har fått testet dem ut!

Legg meg gjerne til som bloggvenn!

Charlotte Larsen

05.07.2014 kl.16:35

livjudit: ja veldig!:) ja det skal jeg gjøre :D

Charlotte Larsen

05.07.2014 kl.16:36

Mona: ja, de virker gode så vil teste dem ut!:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits