Farging av Vipper & Bryn

Heiii :) 

igår var jeg i Drammen som jeg skrev tidligere her på bloggen, og jeg har vært på ZEN Hairlounge, så når jeg først var der så farget jeg vippene og brynene mine :) 

Jeg har ganske så lyse vipper og bryn så da liker jeg og farge de av og til, og dette gjør jeg på Zen:) Jeg farger vippene mine sorte og brynen mørke brune :) Selvom jeg bruker vipper / vippe extensions så liker jeg og farge vippene mine før jeg setter på:) Slik at resultatet blir mest mulig fint, og deilig å ha sorte vipper om man går uten mascara også?. 

 

Dette tar bare noen få minutter :) Det er bra for jeg hater og sitte stille og vente.. hehe

 

 

Her er resultatet :) 

 

 

Bildene er uredigerte :) 

 

 

På disse bildene har jeg ikke noe ekstra vipper på eller noe mascara :) Deilig med slike dager så vippene får hvile litt?. 

 

Veldig fornøyd med resultatet:) 

 

 

 

 

Jeg skal jo reise på ferie på mandag og jeg har jo lenge ventet på å sette på meg hår igjen, men har hatt noen mnd pause så håret kunne bli friskt og hvile noen mnd uten noe i det, etter at jeg har hatt låshør på noen år ? hehe Gleder meg masse til å få langt hår igjen, nå midlertidig bruker jeg clips av og til.. 

 

Jeg har valgt og vente med å sette på hår til etter jeg har vært på ferie, da håret blir stygt av klorvann og bading.. Blir så tørt og tuggete? Denne gangen har jeg valgt og prøve tape hår, før har jeg brukt kreatinfester, men dette skal ikke slite så mye på håret! åååh jeg gleder meg!!!

Jeg skal sette på meg hår fra Hairtalk på Zen Hairlounge i Drammen, de er superflinke!! Dette stedet anbefaler jeg å sette på hår om du tenker å gjøre det enten før eller etter ferien:) Jeg kommer til å legge ut bilder her på bloggen når jeg setter på mitt, litt før og etterbilder osv:) 

 

 

Her er noen av før og etterbildene fra de som har satt på hår fra Hairtalk på Zen  :)

 


Besøk gjerne hjemmesiden HER 

 

 

Ha en strålende dag i solen :) Nå skal jeg inn til sentrum å kjøpe bursdagsgave til min kjære og spise lunsj / middag med fine Isabella :) 

 

<3

 
 

 

6 kommentarer

Julie

10.07.2014 kl.19:10

Så fint det ble ! :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar :)

Charlotte Larsen

10.07.2014 kl.23:48

Julie: takk:) ja det skal jeg gjøre:)
Så fint det ble :)

Charlotte Larsen

11.07.2014 kl.13:49

FlestLesere: :)

05.08.2014 kl.07:59

hei!lurte bare på hvor du har tatt fyller i leppene dine?

Charlotte Larsen

05.08.2014 kl.21:41

Anonym: hei:) ja, og sist jeg tok påfyll i leppene mine gjorde jeg det på Ung og Unik i Drammen :) Det ligger er eget innlegg om dette på "skjønnhet og velvære" kategorien :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits