NY jobb

Endelig kan jeg skrive om den nye jobben min, hvem, hva, hvor??.

 

Jeg flyttet til Oslo 1 Mai og ønsket og starte å jobbe i Oslo, derfor sa jeg opp min butikk jobb på Vivikes i Drammen, det ble altfor langt for meg og reise med tog når jeg jobbet så mye sent. JAAA, jeg byttet om helt, jeg startet med noe helt annet enn jeg hadde tenkt! SÅÅ gøy og SÅÅ spennende, nemlig Vippe Extensions, jeg holder jo også på med påsetting av gelenegler men det gjør jeg IKKE i denne salongen. 

 

Jeg har startet å jobbe på en klinikk på Majorstuen i Oslo som heter V BY SONJA WIGERT, som ligger i VIBESGATE 9

 

Jeg vet ikke om dere har hørt om den før? Gå gjerne inn på hjemmesiden og se hva vi har å tilby HER  

 

Jeg hadde min første dag med kunder idag, og jeg synes det var kjempe gøy, dette er noe jeg kommer til å trives med merker jeg:) Det er bare å gå inn på hjemmesiden og kontakte oss om du vil bestille time :)  Her 

 

 

 

Her er bilde av mine 2 tidligere vippemodeller:) 

 

 

 

 

 

#vippe# #extensions #vipper  #skjønnhet #klinikk #modell #jobb #oslo #vibesgate9 #sonjawigert #vbysonjawigert #vakker #velvære #virkningsfullt 

 

 

 

2 kommentarer

Amanda

11.07.2014 kl.21:25

Gratulerer med ny jobb! Btw, har boyfriend tag gående på bloggen min for øyeblikket, hadde blitt glad om du tok turen innom og kanskje la igjen en kommentar :) Ha en fin dag videre!

Charlotte Larsen

13.07.2014 kl.20:28

Amanda: åh:) Takk for det:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits