Birthday

Hipp hurra, idag har verdens beste  Johan bursdag :)  

 

 

Jeg var litt usikker på hva jeg skulle finne på og hva jeg skulle kjøpe i gave!! Jeg hadde tenkt til å planlegge en overaskelses middag men alle er jo på ferie nå, typisk.. så det blir utsatt.. hehe

Han våknet til frokost og gaver :) Jeg prøvde å lage omletten i hjerteform men .. haha det så han såvidt, så tror jeg ikke klarte helt den der..haha men frokosten likte han:) 

hehehehe, med lys å greier, fikk ikke plass til 32 lys så ble 3 isteden? hihi


Jeg kjøpte en skjorte fra Tiger of Sweden og et amebånd fra Louis Vuitton :) Hadde ingen aning på hva jeg skulle kjøpe, fordi han har alt, men han får aldri nok av skjorter som han bruker hver dag på jobben og et armebånd hadde han faktisk ikke. Sååååå nå må han begynne å bruke det!:) hehe  Senere på dagen gikk vi en lang tur med hundene, og satt oss ned i en park og slappet av i solen:) Der manglet vi bare hvitvin og jordbær, for det kunne vært kooooselig?.

 

På kvelden tok jeg med Johan ut på middag, siden vi har vært så mye ute på Tjuvholmen og såmm  steder i det siste så ville jeg gjøre noe annet, ikke den typiske biff middagen?.. Så jeg tok han med på Fridays :)<3 litt mer avslappet sted, det synes begge var deilig? Vi valgte faktisk en alkoholfri kveld, med tanke på at vi reiser til Ibiza imorgen:D

 

Antrekket jeg hadde på meg når vi skulle ut og spise :) 

Vi delte en forett, ææææ den var sykt god! Aldri smakt det før, hvertfall supergod?. Chips greier med dressing og ost osv? 


<3 Bursdagsgutten!!!

Som vanlig bestilte jeg denne her! Som alltid!! hehe Det gjorde faktisk johan også? :) 

 

 

Dette gjorde vi idag da :D

Ha en fin søndag!! :)  

 

 

 

 

#bursdag #gaver #tigerofsweden #louisvuitton #middag #fridays #oslo #frokost #tur #kos #kjærester #findag #sol 

 

2 kommentarer

Johan

13.07.2014 kl.20:37

<3

Charlotte Larsen

13.07.2014 kl.20:52

Johan: <3

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits