første dagen i ibiza

Heii:D Vi kom oss trygt frem til Ibiza men vi bommet litt på tiden her, vi kom ned hit kl 03:00 på natten og vi hadde ikke hotellrom før dagen etter! Jeij. Hva gjorde vi da? Jo vi satt oss i lobbyen og jeg sovnet jo såklart.. Johan sitter oppe noen timer men klarte å sovne han også. Men med iPad, Mac og alt rundt oss.. Han våkner igjen og alt er borte!!! Men det sitter en mann ved siden av oss plutselig.. Og han sover... Baggen hans står åpen og vi ser VÅR Mac/iPad der? Hva faen?! Så vi tok jo såklart ut tingene våres som han hadde stjelt da, og idet vi tilkalles vakten på hotellet så forsvinner han jo.. Typisk!! Så hadde han klart og stjele telefonen til Johan da, så den ble borte første dagen her! Så kjipt!! Vi dro til politistasjonen og anmeldte dette med tanke på at det er kamera der, så kanskje vi finner han, hverfall om han bor på hotellet! Håper vi møter på han i heisen eller noe! Hva gjør vi da? Haha

 

Brukte solfaktor 15 men fortsatt brent.. hehe solen er sterk her nede:)hotellområdet :) Fin utsikt fra balkongen:) 

Eller igår så slapper vi av på stranden hele dagen! Så utrolig deili?. Utover kvelden så møtte vi noen gutter fra Oslo / Sverige som Johan kjente ifra før, så da ble det fest natten lang.. Haha Sinnsykt gøy!!!

 

 

 

Vi snakkes :D

2 kommentarer

Mathias Folke Nordby

16.07.2014 kl.14:09

Du er så fin Charlotte :) kos deg masse videre :D <3
Kos dere maks :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits