Dødsfall i bassenget

Dag 2 i ibiza, her skjer det ting? 

Vi våknet ganske sent etter vi hadde vært entur ute igår, vi sitter ved bassenget og jeg merker at jeg har blemmer overalt, hehe da hadde jeg såklart greid å få allergisk reaksjon på alle myggestikkene jeg fikk første dagen? TYPISK?. Vi skulle bare en liten tur til legen å høre hva jeg skulle gjøre, de ville sette sprøyte i rumpa mi, wæææ. turte ikke det jeg da, så det klør enda. haha kanskje jeg burde dra ned imorgen og ordne det.. blir gal, gjør så vondt!!!! 

Når vi kommer tilbake til hotellet etter 15 minutterstid, så ser vi 5-6 politibiler utenfor hotellet og ambulanse osv.. ok? hva skjer her!!!

Vi går å setter oss ved bassenget og plutselig ser vi et avsperret området!

 

 

Vi kikket litt nærmere her og da ser vi at det ligger noe tildekket, og vi skjønner hva som foregår?Det ligger et lik ved bassenget, vi tenkte: hvem, hva hvor? hva har skjedd?.

 

Ganske ubehafelig opplevelse på hotellet, bare noen meter fra der vi sitter? Vi spurte noen som jobbet på hotellet og de sa at han døde i bassenget, han hadde ikke skadet seg eller noe han bare hadde stoppet og puste? Det var en ganske så ung gutt, kanskje rundt 25 år, det kom plutselig en jente bort og da hun så dette startet hun å gråte, det var antageligvis hennes kjæreste. Grusomt??.

 

Vi bestemte oss for å forlate hotellet, så vi gikk ned på stranden istedenfor, så vi kunne tenke på noe annet?.Her møtte vi de som vi var ute med igår:) 

 

Etter noen timer gikk vi tilbake til hotellet vårt og spiste middag og dusjet så dro vi ut entur :) 

Vi dro på USHUÀIA  :) Der spilte AXWELL og INGRESSO!! ÆÆÆÆH, syk steming.. Vi koste oss masse masse!!!! der stengte det kl 12?. Her var vi også dagen før, men da var det noen andre som spilte...

Natten ble lang, vi dro til PACHA, der vi møtte Josef Bamba, han skulle spille der:) Vi var vel ute til sånn 5, da var jeg ferdig! haha 

 

Først tok vi noen drinker på en bar, før vi ruslet videre...

 
Her er bildene fra første kvelden :) 

 


 

Antrekket fra dag 1 :) Skjørt WOW // topp ZARA 

 

Idag tok vi det rolig , nå sitter vi på hotellet og slapper av:) åhh så deilig?. 

imorgen skal vi tidlig opp å få med oss frokosten på hotellet, for første gang.. haha

På kvelden imorgen skal vi ut og spise med et par som kommer hit :) 

 

 

Ha en fin kveld videre:) <3

 

 

 

9 kommentarer

Baremusikk

17.07.2014 kl.22:36

Fine bilder

NadineOlsen

17.07.2014 kl.22:49

fine bilder! Men huff så fælt da ikke akkurat det en ønsker å oppleve når en er på ferie!

Sigbjørn Langaas

17.07.2014 kl.22:52

Sexy! Pupper! Hei?

Stian Haugen

17.07.2014 kl.23:05

Huff. Lykke til med myggstikkene i alle fall.

Carina

18.07.2014 kl.09:05

Det virker ikke som en ålreit opplevelse i det hele tatt. Skjedde noe lignende med familievenner av oss, plutselig hjertestans i vannet. Er veldig skummelt hva som plutselig kan skje så brått..

maria

18.07.2014 kl.12:46

Hvordan kan du blogge om først et dødsfall, en person som faktisk er død, og som du sier så ung, og fortsette innlegget med hvor mye du skal feste osv? Skjønner det bare ikke. Greit om du hadde laget et annet innlegg for det senere, men å ta alt i det samme er skikkelig respektløst. Ingen hard feelings, bare klarte ikke lavere å kommentere dette.

Stine

18.07.2014 kl.16:31

Enig med Maria her, holde det i hvertfall i to innlegg. Eller kanskje du bare trengte en bra overskrift for å få folk til å ta en tur innom bloggen

Charlotte Larsen

19.07.2014 kl.02:50

Stine: ja, det burde jeg kanskje gjort, var ikke helt gjennomtenkt det der, ser det nå.

Charlotte Larsen

19.07.2014 kl.02:52

maria: ja, det ble kanskje litt dumt, ser det nå. Ikke helt gjennomtenkt, burde tatt det i to forskjellige innlegg. Men synes ikke det er feil at jeg dro ut selvom dette skjedde på mitt hotell.

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits