Siste dagen

Siste dagen her nede tilbrakte vi litt overalt, først på hotellet så gikk vi entur på stranden der vi bodde:) Elsket vannet her, var ikke kaldt i det hele tatt:) Vannet var ganske klart og fint :) 
Vi spiste lunsj på stranden idag :) namiii...

 


 

Senere på dagen så kom det en gjeng fra oslo som vi kjenner, de hadde en villa litt lenger bort her så vi reiste entur til dem, siden vi skjekket ut fra hotellet tidlig så tenkte vi og tilbringe siste dagen hos dem før vi skulle reise, flyet gikk 03.40 MEEEEN etter vi hadde møtt de andre så ville vi ikke reise hjem helt enda, så det endte jo med at vi booket om bilettene?. Ja, så vi skal være her 3 dager til? hehe wopps.. Ville ikke hjem daa? Så igår dro vi på Lio :D Det var super bra! Kjempe god mat og suuuper underholdning, der hadde de 20 andre booket bord og greier, så vi slang oss på, men vi skulle enkli hjem så vi hadde ikke resevert bord men vi kom inn, og endte med og spise middag alene men så satt vi oss med de andre etterpå.. hehe koselig var det! Senere på kvelden så dro vi ut en liten tur :) 

 

 

Her er bilde fra vi var ute og spiste på Lio :) 

 

 

2 kommentarer

Amanda Bakken

22.07.2014 kl.21:16

Misunner deg så, jeg jobber hele sommeren jeg :(

Charlotte Larsen

23.07.2014 kl.19:27

Amanda Bakken: åh! Så kjedelig .

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits