The last night

Igår var den siste dagen vår i Ibiza, nå er vi endelig hjemme :) Var litt redd for at vi ikke skulle komme oss hjem etter alt styret her hjemme med terrortrusler osv..  Tenkte de kanskje stengte flyplassen eller noe, man vet jo aldri.. hehe Men igår hadde vi egentlig hele dagen der nede siden flyet gikk 03:40 ? Vi gjorde det beste ut av dagen og lå ved poolen hele dagen oppe hos de andre, så vi ble enda mer tææææne :D hehe På kvelden tok vi båten over til gamle byen og spiste middag med en gjeng fra Norge :) Der var det suuuuper kooselig. lite sted, masse mennesker , butikker osv.. Skulle ønske vi dro dit mer enn 1 gang iløået av ferien, ææh,, men da har vi noe å se neste gang vi skal dit også:) 

 

  

Bakerst på bilde her ser du toppen av borgen, der vi spiste :) Vi gikk en god stund for å komme opp! Det var verdt det, koselig sted og spise! Det tok litt tid før vi fikk maten så det var såvidt vi rakk og spise opp middagen før vi måtte dra ned igjen og til flyplassen :) 


 

 

Outfiten den siste kvelden 

 

 
 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Victoria Wisløff

25.07.2014 kl.21:37

Kos deg resten av kvelden!

Charlotte Larsen

25.07.2014 kl.23:32

Victoria Wisløff: takk:) du ogsp :)

Ida

26.07.2014 kl.18:53

Ser ut som dere har hatt en herlig ferie! :) Må få prøvd å dratt til Ibiza en gang i fremtiden. Virker som et bra feriested :D

Nydelig kjole forresten! Er den kjøpt på Ibiza eller er det mulig å få fatt i den her i Norge? :)

Charlotte Larsen

26.07.2014 kl.20:42

Ida: ja Ibiza ville jeg anbefalt :) veldig fint sted:) Kjolen er fra Norge, kjøpt på Lace! :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits