News from todays shopping

Det er lørdag og det var første hele dagen her etter ferien uten jobb :) Igår var jeg på jobb og hadde en vippekunde på refill, faktisk min første refill kunde? Besøk gjerne hjemmesiden våres:) Her<3

Idag har mamma og lillesøster med en venninne vært på besøk, vi har vært litt rundt i Oslo? Vi gikk entur rundt her på Akerbrygge og tok oss litt mat på Fridays :) Så gikk vi entur til Karl Johan og tittet litt ?å herregud, så mye politi det er overalt her, bra de tar ting alvorlig her da!!!! Hvertfall på Oslo City?.. 

 

 

 SÅååå deilig vær. svetter jo nesten bort her men kan ikke klage! 


Vi bestilte denne alle sammen, supergod, egentlig en forett men for meg er det en hovedrett når jeg ikke er suuuper sulten!!! Jeg fikk de andre til å bestille den også, så god er den! hehe Det er chips med løk, tomat, ost og litt dressing og sånt?  


nami nam?.

 

 

 

Idag spontan handlet jeg meg en kjole Bik Bok og et skjørt fra WOW  

 


Jeg har jo dette skjørtet fra før i ulike fargen, men måtte ha dette også! Er så utrolig behagelig og ha på seg, kan bruke det til hverdags og fest, spørs litt hva tilbehøret er?.

 Likte den freshe rosa fargen på kjolen, deilig å ha på seg!:) Kan brukes med lave og høye sko, fin sommerkjole! 

 

 


 

 

 

Goooood Helg <3 Nå skal jeg kose meg med voffene mine som jeg har savnet masse når jeg var borte på ferie!!

 


 <3

 

 

2 kommentarer

Julie Nagel

27.07.2014 kl.00:43

Fine innkjøp og fin blogg du har! :-)

Charlotte Larsen

27.07.2014 kl.11:31

Julie Nagel: takk:) <3

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits