Fred Hamelten Bryn

ÅÅÅÅÅHHH, nå har Zen i Drammen fått inn produkter fra Fred Hamelten :D weeee? Så da MÅTTE jeg prøve pinsetten såklart, og den var superbra, ja ikke en vanlig pinsett som du får kjøpt på H&M for å si det sånn, veldig positivt overasket over hvor bra den tok?.  

 Pinsett  " Kombinert design og funksjonalitet på en helt forbilledig måte. En estestisk nytelse både i farge og form. og verdens beste pinsett" ( Sitat fra Cosmopolitan nr 5, 1012) 

 High Brown Highlighter til bruk rett under øynebrynene. Gir et inntrykk av løftende bryn

 Fred Shadow Light Brown Typisk nor disk utseende som had lyse hudtoner  Ash grey Mørkere hudtoner, eller de som ønsker mørkere bryn 

 

 

 

Jeg måtte prøve Shadowen såklart, siden jeg daglig bruker skygge på mine bryn, selvom de er tattovert på, jeg vil ha de litt tettere og litt mer markert, men har valgt og ikke tattovere på så kraftige bryn, da jeg synes det ser veldig unaturlig ut, hvertfall når jeg går uten sminke eller har en veldig lite sminke ellers? Greit å kunne markere de ekstra når jeg trenger det! :) 

Jeg prøvde denne, og synes fargen var utrolig fin, jeg valgte fargen: LIGHT BLONDE :D Jeg synes den var veldig lett å påføre, samtidig som jeg synes at penselen var genial, anderledes enn alt annet? Veldig praktisk? 

 

 

 

 

 

Her har jeg tatt bilde før og etter - Jeg har bare tatt en lag forsiktig på, påfører man flere lag eller bruker penselen hardere så blir brynene mørkere? Denne farger er mer enn mørk nok for min del, her har jeg også kun påført et lite lag! 

 

Jeg vil også bare si at Zen Hairlounge ( engene 26, 3015 Drammen) har VIP kundekveld 4 September kl: 19.00 - Da kommer Fred Hamelten!!!!! ++++  Meld deg på nå for å sikre deg plass :) Gå inn på Zen Hairlounge på FB eller ring 32 82 33 33 

Jeg gleder meg kjempe masse, det blir så gøy!!!   

 


#fredhamelten #bryn #pinsett #øynebryn #makeup #beauty #velvære #fredhameltenmakeup 


 

 

4 kommentarer

Herlig! Ha en nydelig kveld videre <3

Charlotte Larsen

07.08.2014 kl.19:28

Karina Larsen: :) ha en fin kveld du også :)

Julie Marlén

07.08.2014 kl.21:39

Har veldig lyst til å prøve produktene hans selv, virker sykt bra! :)

Charlotte Larsen

08.08.2014 kl.09:26

Julie Marlén: ja , jeg synes de er supergode, anbefaler de :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits