Nye hårprodukter

Hei god morgen :) Endelig fått langt hår igjen som dere sikkert har sett i et tidligere innlegg :) Veldig fornøyd mer håret jeg har satt på hos Zen :) Men det er viktig å pleie håret godt, slik at det holder seg best mulig!! Ikke bruke shampoo fra typ dagligvarebutikkene... Så nå har jeg fått meg gode produkter fra salong :) Jeg kjøpte mine produkter der jeg satt på håret mitt, slik at jeg fikk hjelp til å finne det jeg skulle ha, for jeg har ikke peiling!! Haha

Jeg kjøpte en shampoo og balsam fra Keune, disse er for tørt og slitt hår, og tilfører masse fuktighet :) Noe som er veldig bra for mitt eget hår som er slitt og det nye håret jeg har satt på!!

Jeg kjøpte også en hårkur fra Keune, denne skal jeg bruke 1-2 ganger i uken for å pleie håret, det nedeste :) ikke i hodebunnen... Denne kuren er for å tilføre fultighet og bevare fargen fin :)

Jeg bruker også denne håroljen fra Keune :) Den påfører jeg både før og etter jeg har fønet håret :)

2 kommentarer

Kine M. Karlsen

08.08.2014 kl.10:57

dette innlegget likte jeg :)

Charlotte Larsen

08.08.2014 kl.14:20

Min blogg, min hverdag, mitt liv og mine meninger: :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits