Ny uke

Da startet det enda en ny uke, været holder seg bra, er så overasket over at sommeren har vært så fin, eller fortsatt er så fin:D Da er det så mye lettere å stå opp opp morgnen, når solen skinner? Idag var jeg oppe ganske så tidlig, og ordnet litt småting i banken osv?.

Jeg har også vært innom Lene Bjerre butikken på House Of Oslo før jeg dro på jobb:) Jeg skulle egetelig kjøpe en gave til den ene sjefen min som har hatt bursdag, men jeg fant meg en liten ting selv også:) Klarte ikke å la være .. De har så mye fint, men det ble bare et liiite innkjøp på meg idag. Jeg har bestemt meg for å ikke handle så masse nå fremover, må spare litt! til andre ting jeg fakttisk trenger!! Det er lurt, og jeg trenger ikke så mye nytt  heller, handlet nok småting i det siste føler jeg :) 

 Kjøpte denne søte lille telysholderen da, måtte ha den siden jeg allerede har en fra før i sølv, så syntes jeg det var fint å ha en til i rosa også:) 

Lene Bjerre har så mye fint, ville kjøpt hele butikken, en av favoritt merkene til hjemmet :) 

 

 

 

Jeg har jobbet idag på V By Sonja Wigert, med vipper:) Jeg hadde egentelig en fridag, men sånn ble det ikke! hehe Etter noen timer på jobb dro jeg hjem og laget middag med Johan :) idag ble det tacolomper med fyll:)  Bare noe vi fant på:) hehe Godt ble det:) UTEN kjøtt!! 

 

  

Vi laget fyllet med mais, løk, squash, tacokrydder, tacosaus, tomat og ost :) 

Alt dette kuttet vi opp og slang oppi stekepannen, det ble varmet opp så la vi det til siden, så la vi tacolompene i stekepannen og la fyllet i lompene og stekte dissse litt bare, wiiiiippps så var det ferdig!! :) 

 

namiiiii 

 

 

 

 

 

#lenebjerre #telysholder #innkjøp #mat #middag #oppskift # hverdag #jobb #dag #uke 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits