New Nails

Endelig har jeg fått ordnet disse labbetussene mine etter ferien :D Det var på tide!! De holdt jo på å vokse av og løsnet her og der?. Jeg legger jo negler på meg selv, så burde kanskje ha gjort det litt oftere enn jeg gjør?.. men men?. Idag har jeg også fått handlet litt nye produkter, jeiiij?.Det var på tide, gått i ett i ferien så ikke fått gjort det!! Men nå er det i orden?  

 

 

Jeg kjøpte 3 farger :D ELSKER disse fargene, så disse har jeg hatt før, så trengte bare nye.. Disse fargene er veldig populære hos meg:) 

 

Jeg valgte og bruker MILANO og PUFF på meg selv idag, også filet jeg neglene mine litt spisse, ville prøve noe nytt!! :)  

Sånn ble resultatet :) Jeg likte fargene og valgte å ikke ha noe glitter å dissse siden jeg valgte to forskjellige farger, synes det kan bli litt mye med glitter også da?.  SÅÅ denne gangen ble de ganske så enkle :) 

 

 

 

 

- God Natt - zzzzzzz


2 kommentarer

Drømmelakken

13.08.2014 kl.08:20

Man kan aldri få for mye glitter:P Fine negler forresten! Herlig å føle seg litt fresh!

Mari

13.08.2014 kl.14:21

Det enkle er ofte det beste vettu ;) fine farger! Selv liker jeg litt mønster og sprell, iallfall på et par av neglene :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits