Hudpleie på V By Sonja Wigert

Ååååh, igår fikk jeg hudpleie behandling på V By Sonja Wigert i Vibesgate 9  ?. Det var helt FANTASTISK deilig :D Jeg lå å slappet av og nøøøøt hvert eneste sekund.. 

Jeg tok peeling og rens i ansiktet, jeg ville rense huden ordetelig, for jeg har litt smånupper i ansiktet, så vi penslet det med fruktsyre!! 

Jeg tok Hydration Infusion /  Clean & Clear / Relax & Repair behandlingen idag!:) Disse kan du lese mere om på hjemmesiden vår HER <3 Som dere sikkert har fått med dere så jobber jeg her, med vipper!! 

 

 

 

 

 

Her ligger jeg da med en maske på fra Exuviance :)   

 

 

Jeg fikk rens, pensling av fruktsyre, utklemming av kviser, fuktighetsgivende maske med massasje, Til slutt fikk jeg en fukt og anti nupp gele og oxygen maske fra Guinot :) + Jeg fikk også ordnet brynene mine:) Det var helt fantastisk deilig, dette vil jeg så aabbbssoolluuuttt gjøre igjen!! hehe  Det var hudterapauten Helene som tok hudpleie på meg igår :) 

 

 

VAKKER - VELVÆRE - VIRKNINGSFULLT 

 

 

   

 

 

 

-CharlotteLarsen <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

surina

20.08.2014 kl.19:38

ser fantastisk ut charlotte!

Vil og!! Hva er pris på den behandling du tok?

Charlotte Larsen

20.08.2014 kl.23:41

surina: det var super deilig!:) jeg tok en med masse forskjellig, er så mye forskjellig :) skjekk ut hjemmesiden vår, har linket til den her på innlegget!:) jeg tok nesten hudpleie i 2 timer, kostet rundt 1200,- mener jeg å huske .. Men har mindre behandlinger også til rundt 700,- :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits