Ny Kyboe Klokke

 

 

 Heeeeii  og Good Mooorgen der ute :D <3 

 

Igår bestemte jeg meg for å kjøpe ny klokke?. Den andre klokken jeg hadde fra Marc Jacons har jeg hatt i snart 2 år, ble så lei av den?. Alltid hatt en klassisk "vanelig" klokke, så jeg tenkte jeg kunne prøve å kjøpe noe annet, kanskje en litt tøffere en?. Så jeg bestemte meg for å kjøpe en KYBOE klokke, de er jo tøffe og fine!! :)

Finnes såå mange farger, så tok litt tid for å bestemme meg, tenkte først en hvit men det blir kanskje litt "sommer" klokke.. litt feil nå kanskje.. hehe så stod mellom denne fargen og brun?.       Det ble gull klokke med sølv på i str stor! :) Jeg bruker både gull og sølv smykker så da tenkte  jeg at denne åasset til alt! Enkelt og greit! :) 

 

 


Jeg er fornøyd med kjøpet mitt her alså?. Klokken kostet 2400,. 

Den ser kanskje ikke så stor ut her på bilde men det er den, hvertfall på de "tykke" armene mine! haha?  Så idag er jeg fornøyd, ikke nok med ny klokke så fikk jeg ny telefon idag også:) wiihoo?.. 

 

 

 
Hvilken av fargene på Kyboe klokkene liker du best ? 

 

 

 

 

 

#kyboe #klokke #innkjøp #mote #ny 

2 kommentarer

Cassandra

28.08.2014 kl.12:12

Dødsfin klokke!

amaliemn

28.08.2014 kl.12:29

Så utrolig fin klokke!!<3

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits