Eksamens nerver

Jaa, nå er det kanskje ikke lenge igjen til jeg skal eksamen på negledesign Skolen :) whææ. Nå merker jeg at jeg gruer meg litt her!! Må jo huske på alt, og er jo så lett å glemme ting når man blir nervøs!!! Hehe selvom jeg vet at jeg kan det!

Vi skal jo bruke 3 timer på eksamen, det er 1/2 time på en teori del og 2 1/2 time på å lage negler :) Vi skal lage et nytt sett med fransk, men den ene hånden Skal vi bygge ut med former og den Andre hånden skal vi sette på tipper. Jeg har jo gjort endel negler og jeg har kun bygget ut med former hjemme:) De fleste gjør det! Så merker jeg er stresset med tippene.. Hehe Det må liksom læres på nytt! Såå jeg dro på kurs idag i Drammen for å friske opp litt:) Jeg tok med meg Linda som modell, hun fikk nytt sett med påsetting av tipper med fransk :D

Hun hadde helt korte negler, som jeg glemte å ta bilde av!!! Men her ser du at jeg har satt på tipper!:)

Den franske kanten tegner jeg for hånd selv :)

Jeg ble fornøyd med resultatet selv, og læreren på kurset var forbøyd! Jippi!! :) og Linda da

Må jeg bare øve og øve hjemme fremover!!! Så jeg blir klar for eksamen!!!

#negledesign #pronails #uvgel #fransk #negler #drammen #kurs #eksamen #nerver #modell

Én kommentar

Rebecca

02.09.2014 kl.07:02

Du klarer dette fint, du er kjempeflink :D :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits