Tordag!

Dette har vært en laang dag! Jeg skulle først veldig tidlig opp å jobbe, men det ble avlyst ... Så jeg tenkte jeg skulle være smart og faktisk ordne mine egne negler for engangskyld! Jeg lager meg frokost og bruker lang tid i dusjen!! Går lang tur med hundene før jeg starter da.. Plutselig ser jeg på klokken og den har blitt 2, jeg hadde bare kommet til byggegelen! Haha Jeg skulle være i Drammen kl 4!! Så jeg fikk jo super dårlig tid! Så da fikk jeg på meg noen klær og kom meg avgårde da, med halvferdige negler! Haha så flaut!

Ja, jeg skulle jo på VIP kundekveld på Zen hairlounge, der jeg jobber litt med negler, så passe flaut og faktisk gå med sånne negler selv på en sånn kveld når jeg er negledesigner!! Jaja!! Sånt skjer!!!! Kvelden var topp, vi koste oss masse masse! Det var flere kjente fjes der og vi fikk masse gode tips!! Vi tok endel bilder så dette kan jeg legge ut litt senere når jeg får tilsendt bildene... Jeg koste meg masse!! :) Du var kjempe flink Romina :D <3 som har ordnet alt dette!!

Nå er det hjem, skal faktisk få ordnet ferdig neglene mine, få litt farge på dem! Men litt usikker på hvilken farge jeg skal velge!?!?! Æææøh!!! Så må jeg få i meg noe mat!!!

Nå sitter jeg på toget på vei hjem og drømmer om mat! Haha såå sulten! Hoppet over lunsj og middag! Ikke braa!!!!

Hade fra meg og de "fine" neglene mine! Haha :D <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits