Biotherm Deo Pure

 

 

Tenkte å lage et innlegg om min favoritt deodrant, hvorfor ikke? hehe 

 

For noen år siden så slet jeg mye med utslett og sensetiv hud, den reagerte plutselig på alt, sterke kremer, parfymer, alkohol osv? Så jeg fikk jo selvfølgelig utslett under armen, pga deodranten jeg brukte, fordi det var mye parfyme og alkohol i den?. Så jeg var hos hudlege og fikk masse kremer osv, dette forsvant og da måtte jeg gå uten deodrant i lang tid, haha.   Så måtte jeg starte å bruke deodranter uten parfyme og alkohol !Så jeg testet ut litt forskjellig og jeg fant min favoritt BIOTHERM DEO PURE :D 

 

Det står jo "hypo-allergenic" på de, så de passer jo perfekt for meg som ikke tåler så mye! Så denne ville jeg anbefalt til dere der ute som sliter med det samme!!  Veldig mye parfyme og alkohol i alle disse billige deodrantene man får kjøpt i dagligvare butikkene, men det fungerer sikkert like bra på de som kan bruke de? 

 

Den lukter veldig godt, liksom en veldig ren og mild lukt! Jeg har alltid brukt denne i "stick" Egetelig vært veldig fornøyd, men når jeg var ute i butikken idag å kjøpte ny så tenkte jeg at jeg ville prøve den i "roll-on" formen også! 

 

 

 

 

 

 

#deodrant #stick #rollon #biotherm #deo #pure #kropp #lukt

 

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits