Kundekveld på Zen Hairlounge

Hei igjen! Som jeg nevnte tidligere her så var jeg på kundekveld hos Zen Hairlounge :D Det var kjempe gøy, mye nyttig info og mye moro!! Kundekvelden startet 7, men jeg var der noen timer før for å ordne neglene til min kjære tante, og i tilegg fikk jeg fikset neglene til Erlend Elias... Han var blant annet en av de som var der for vise og lære bort noen triks når det kommer til make up!:) Fred Hamelten var også her, han er jo brynekspert!! Dere har sikkert hørt om han? Han er fantatisk flink! Og jeg elsker produktene hans! Flere av dere som har prøvd disse? :D Så var også Anne Kristin Hognestad fra BodyFly var også her og snakket endel om Botox og Juverdern, som dere sikkert alle vet hva er! Hehe Det brukes ikke kun som "skjønnhets pleie" for å få større lepper og rette opp her og der, det brukes faktisk mest til medisinske behandlinger, faktisk 95 %... Botox blir faktisk brukt mye mot migrene osv... Nå har de også startet og bruke det mot kreft også! Botox er ikke bare bare for å fjerne rynker som mange tror!! Hehe mye man ikke vet... Men nok om det! Det var også flere innom og visste frem litt forskjellig ting innen hår, mote og make up!

Her er litt bilder fra kvelden i Drammen:)

Maten var veldig god!!

Her er Kristine Mossing som ga oss styling tips og visste frem sitt nye produkt!:) En hestehale med hair extensions man kan feste i egen hestehale for å få lenge og mer volum :) Utrolig fint! Denne har jeg desverre ingen bilde av!

Her viser Fred Hamelten oss hvordan vi skal fikse brynene våre best mulig! Lærte ting her jeg å! Kom på at jeg aldri har klipt brynene mine! Hahaha

Her får vi sminketips av Erlend :) Han var super flink! Vi fikk også høre mange morsomme historier! Holdt på å dette av stolen her! Haha :)

Zen har også fått inn romdufter og parfyme fra Linari!

Her fikk Erlend sorte negler for kvelden :)

Her er flinkeste Romina! Eier av Zen! Hun var fantatisk flink, ordnet og styret så kvelden ble bra:)

Når vi dro hjem fikk vi alle en goodiebag

Hvem liker ikke det? Hehe Det ble også delt ut gavekort, jeg ble ikke en av de heldige denne gangen! Men det går bra, jeg koste meg masse med venner og bekjente! :)

Og til slutt må jeg nevnte at det er Alessandra som har vært så flink og tatt bildene! Så bildene her har jeg fått av henne !:) Besøk gjerne bloggen hennes! HER super flink fotograf :)

Lurer du på noe mer om salongen? Klikk deg inn HER

#zen #hairlounge #fredhamelten #erlendelias #brynekspert #makeup #stylist #kundekveld #botox #mat #vin #gjester #underholdning #tips #negler #goodiebag #zenhairlounge #drammen

3 kommentarer

Kamilla Haaland

06.09.2014 kl.13:03

så herlig :)

OSLOFRU

06.09.2014 kl.17:25

Så kul! Ha en fortsatt super fin helg! ;) <3

Charlotte Larsen

08.09.2014 kl.20:55

Kamilla Haaland: :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits