Trenings tights

Hei og god kveld :D Jaa, nå har jeg fått neg ny treningstights og jeg er veldig fornøyd med den! Den nye "Virus" tighten sin er ifra TRENINGSGROSSISTEN :) Ut denne søndagen har de 35 % avslag på denne tighten i både lange ben og 3/4 lengde til dame og til gutter har de 35 % avslag på lange ben... Så jeg tenkte å dele dette med dere!!:) Det er jo et supert tilbud!:)

Fullpris er 799,- Tighten finner du HER

Dette er en komprimerings tight! Jeg elsker den store strikken rundt magen, fordi da "detter" ikke magen over tighten.. Som ofte skjer med andre tight jeg har, fordi strikken er tynn!! Den er også super behagelig å ha på seg, man holder seg tørr og kjølig.. Det er Cool Jade patebtet som er konstruert for å holde deg kjørlig, tørr og komfortabel under treningen! Jeg elsker å bruke denne også når jeg går tur med hundene mine, bedre enn joggebukse og jeg ser sporty ut!:) hehe

Om du vil kjøpe denne tighten så gå inn på HER ! Den finnes i full lengde og 3/4! Kjøper du tighten idag får du 35 % avslag hvis du bruker rabattkode "charlottetights"

Hva synes du om denne tighten ? :D Var den ikke fin ?

3 kommentarer

Caroline

07.09.2014 kl.19:10

Den var utrolig flott!

Johanne

08.09.2014 kl.20:52

Den var kjempe fin:)

Charlotte Larsen

08.09.2014 kl.20:54

Johanne: :D

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits