Sports BH fra VIRUS

Hei :) Som dere sikkert har lest i et tidligere innlegg har Treningsgrossisten 25 % avslag på alle varer fra VIRUS ut September! Jeiiij!!!!:)

Jeg er veldig fornøyd med min sports bh fra VIRUS, aldri vært fornøyd med andre sports bher jeg har hatt før... Så var på tide nå! Hehe Denne sitter godt og den har innlegg, som man også kan ta ut!! Før har jeg syntes at stoffet har vært så tynt, og da har jeg følt meg ukomfortabel.. Så nå slipper jeg å være det!! Hehe

Denne sitter bra og jeg liker krysset på ryggen!!

Sports bhen finner du HER

" Denne sportsBHen er designet for støttende og funksjonell bruk i alle trenings-og prestasjonssituasjoner. Holdbar utforming kombinert med mykt stoff gjør dette produktet meget solid kombinert med en behagelig følelse under trening. "

Hvis du skal få 25 % på VIRUS varene så er det viktig at du husker og taste inn rabattkoden "Virus25" husk stor V, ellers virker ikke rabattkoden...

Gå inn på hjemmesiden her og ta en titt, mye annet fint her også!! Trykk HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits