Saturday

Lørdagen ble en bra dag! Søndagen ble ikke fullt så bra! Haha :) Jeg startet dagen med litt frokost, så tok jeg turen ned på Bølgen & Moi for å møte Emelie og andre bekjente!:) Det ble noen glass vin for å si det sånn!:) Veldig koselig! Så kom Caroline på besøk! Vi skulle ja jentekveld!:)

Jaa, så når kl ble 6, skulle jeg på visning, ææh! Så lei visninger nå!! Hehe men jeg så på en Leilighet, eller vil vel kalle det en hybel.. På Smestad! Det ligger sånn ca imellom holmekollen og majorstuen! Helt ok, kanskje litt langt unna! Men men!! Jeg FIKK hvertfall leilighten! jIPpI!!!! Så blir det flytting imorgen kveld allerede! Her går det unna! Glad jeg fikk et sted å bo så fort! Nå blir det fest på Smestad vest! Haha eneste jeg tenker på er tina & bettina filmen... Hahaha!!

Senere på

Kvelden dro jeg og Caroline hjem til meg og tok litt mere vin og bestilte oss thai mat!:) namnam... Feiret at leilighten var i boks! Kvelden gikk som den gikk, vi hadde det veldig gøy :) idag er vi reduserte begge to! Og jeg var så heldig å måtte pakke alle tingene mine! Haha og jobbe litt itilegg!! For imorgen blir det flytting etter jobb:) Så må må jeg sove så jeg får spart opp til energi til imorgen! Sov godt! Zzzzzzzz

Én kommentar

Erik

01.10.2014 kl.20:37

Blitt singel?

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits