Dagens middag og nye negler

idag har det vært enda en lang dag på jobb 10.00-20.00 faktisk, fått gjort litt da:) hehe Når jeg frst kom meg inn døren her så holde jeg på å sulte ihjel. haha så jeg laget meg en skikkelig hjemmelaget middag. til bare meg... orket ikke noe ferdigmat, som burger osv, blitt mye av det i det siste.... ææh!! 

Jeg laget hjemmelaget kjøttkaker i brun saus med potetmos :) namnam... ganske så norsk mat da!! Lenge siden jeg hadde spist det, bare litt kjedelig å lage alt det her bare til seg selv.. har jo ingen å lage mat til lenger såå.. har ikke så mye valg...

 

 

 

Kan jo fortelle kjapt hva jeg gjorde da:) 

- Skrellet de vanlige potetene og søtpoteten og kutter de i småbiter, så kokte jeg disse i vann og salt

 

- Når dette var ferdigkokt så tok jeg denne kjøkkengreia (aner ikke navn, haha) og moste alt sammen sammen med salt, pepper og melk


- Så stekte jeg kjøttkakene så de ble gjennomstekt, så laget jeg en bru saus og la kjøttkakene oppi der oen minutter. Ferdig saus og greier. hehe wops.. namii :) Enkelt å lage faktisk.... 

 

 

Når jeg var ferdig med å spise middagen min og ryddet leiligheten her så skulle jeg enkli bare slappe av forran tven fordi klokken var 23:00 men da var jeg ikke trøtt så da fant jeg ut at jeg skulle fikse neglene mine før jeg la meg!!! og jeg er GLAD jeg gjorde det, for de ser IKKE ut... haha gått med disse neglene i 6-7 uker, er jo helt kris.. hvertfall for meg som er negledesigner og legger negler på andre nesten hver dag! flaut at mine ser sånn ut, blir alltid til at jeg utsetter det... hehe sånn er det.. 

Litt morsomt, tok før og etter bilde her :) 


ser jo ikke ut!!! hjelpes... 

Sånn ser de naturlige neglene ut når jeg har filt av gelen med maskinen....  ikke serlig pent det heller, hehe.

ååå sånn ble de nye neglene, denne gangen valgte jeg en nøytral farge, pudderosa, fargen heter "romentica" og dene kjøte jeg her om dagen når jeg var å handlet ny uv lampe:) Jeg valgte å kjøpe en lampe til, mye lettere for kunden og ha to lamper. går fortere for meg også:) jeeeij. fornøyd nå:) 

 

Nå er det natta fra meg her, klokken er snart 3 og jeg skal stå opp klokken 8, æææh, lite søvn og enda en lang dag imorgen på jobb!!!! 

vet forresten at blogge har vært utrolig kjedelig i det siste men, vært så mye annet å tenkte på om dagen!! ææh! skal bli bedre.. :) 

nattiii <3 

 

6 kommentarer

Johanne

09.10.2014 kl.03:43

Å den farven på neglelakken var kjempe fin:)

Charlotte Larsen

09.10.2014 kl.04:11

Johanne: takk :) elsker fargen på gelen :)

Marthe Sand

09.10.2014 kl.09:28

Det så utrolig godt ut:) kjempe fine og søte negler.

Benedikte Ringberg

09.10.2014 kl.12:26

åå... den maten så bare utrolig himmelsk ut akkurat nå!! :)

Charlotte Larsen

09.10.2014 kl.13:11

Marthe Sand: takk :)

Charlotte Larsen

09.10.2014 kl.13:11

Benedikte Ringberg: :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits