Torsdagen i Oslo

 

Igår var det torsdag og BAR kjeden fylte 5 år, så da tenkte jeg det var hyggelig og ta en liten tur ut på Bar Bygdøy for å kikke litt :) Jeg og Karianne dro en liten tur til Isabella før vi dro videre... På den llle tiden klarte vi å tømme noen vinflasker  da såå....  Vi regnet nesten bort på veien, hehe regnet så sykt mye.... hater det sure været om dagen men sånn er det med høsten!!! 

Det var koselig på BAR, der møtte jeg mange kjente fjes.... Mange man ikke hadde sett på veldig lenge, så det var koselig... Turen gikk videre til Skaugum før jeg tok taxi hjem, første gangen jeg skulle hjem fra byen og til den nye leiligheten, så ja, var ikke så langt hjem som jeg trodde, heldigvis.... 

 

 

Her er antrekket for kvelden :) 

Grått da, for høsten! hehe

Og hun her da som matcher! Viktig det... knoll og tott på tur!Her sitter vi å koser oss da <3 

 

Når jeg våket opp idag tidlig, var jeg overaskende våken. Tok det egetelig anske ro rolig igår, med tanke på jobb idag! selvom jeg skulle på jobb klokken 3! Synes je var flink jeg da :) hehe 
Etter jobb så møtte jeg Karianne på Majortuen, så tok vi oss en kongedeal på Burger King, ehe nam! Lenge siden frokosten har smakt så godt! ææææ, elsket de små søte pannekakene da! Noen fler som har smakt de? 

 

 

 

2 kommentarer

Johanna

11.10.2014 kl.02:17

Så flott antrekk:) jaa elsker de små søte pannekakene:)

Charlotte Larsen

11.10.2014 kl.03:42

Johanna: takk for det :) Hehe ja de er kjempe søte!:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits