FredagsKos

Ja, jeg kan jo starte med fredagens antrekkJakke MORRIS

Skjorte RALPH LAUREN

Bukse ZARA

Skjerf MULBERRY 

Sko Z 
Igår hadde jeg en kort dag på jobb, planen var og slappe av hele dagen:) Det gikk veldig fint, etter jobb kom Madeleine og hunden hennes Fanny på besæk:) Åhh, Neo og Mio ble jo så glade, skikkelig forelsket! hehe Så her var det fullfart....

 Vi satt og snakkes mens hundene løp rundt som noen gærninger, men så fant Madelene ut at hun ville ha nye vipper til helgen, så jeg la et nytt sett med vipper på henne her hjemme:) Kjøpt meg massasjebenk og greier:) Greit å kunne ha litt jentekvelder hjemme med negler og vipper da!  Vippene tok noen timer da, og madeleine ble fornøyd med resultatet:) 

 Jeg har brukt lengde 10, 12 og 13 :) Tykkelse 0,2 mm. Ble lange og fyldige vipper, glemte desverre å ta før bilde. typisk!  


Litt senere så laget jeg middag til oss, kremet blomkålsuppe :) nam nam, synes det er så godt!! så da ble det middag og tv pg masse skravling, koselig kveld:) 

Her ble det Toro idag, haha... ikke noe hjemmelaget, var så sliiiten... sånn går det av og til... 

Ble hvertfall godt da!:) 

 

 

Litt av en gjeng det her! hehe helt utslitte da!  

 

 

 

 

<3 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits