Fotpleie

Jeg hadde faktisk aldri prøvd fotpleie sånn på en klinikk eller lignende, har jo selvfølgelig stelt føttene mine hjemme da, men så tenkte jeg det var på tide å prøve profesjonell fotpleie, så da passet det jo perfekt å gjøre dette på det stedet jeg selv jobber, på V By Sonja Wigert :) Flinke Helene tok fotpleie på meg :) Vakker - Velvære - Virkningsfullt <3 

 


Jeg var litt usikker på hvordan dette skulle gå fordi jeg er så klen på føttene, haha... men det gikk overaskende bra...  Det var utrolig deilig, fikk skrubbet føttene, fjernet død hud, og fikk supergod fotmassasje.... Holdte på å sovne jeg, helt til hun startet med en file maskn, haha. den kilte litt da.. 

haha. hva skal man si.... Skikkelig digg å legge ut bildene av føttene sine du... ææh.. På tide med ny gele på tærene her også ser jeg!! 


( bilde er lånt ) 

Behandlingen ar delig, så dette kan jeg tenkte meg å gjøre igjen! Nå har jeg super myke føttter uten hard hud!! :D Fantatisk følse... 

 

Sliter du forresten med føttene dine så selger vi en supergod fotkrem til føttene fra  #Exuviance ... Den har jeg hørt mye bra om! 

Heel Repair <3 

 

5 kommentarer

Thea- reiseblogg

13.10.2014 kl.13:10

Åh ! Det så fint ut :-) Ha en super mandag :-)

Astrid

13.10.2014 kl.13:14

Så veldig deilig ut, viktig å stelle føttene også :)

Charlotte Larsen

13.10.2014 kl.18:35

Astrid: ja! Var veldig deilig :) Hehe

Renate

13.10.2014 kl.21:12

Ser ut som en utrolig god behandling. Vi trenger litt velvære i hverdagen :)

Charlotte Larsen

14.10.2014 kl.01:34

Renate: ja, var super deilig! Hehe ja, ikke sant... Vi trenger det :D

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits