Birthday

Hipp Hurra, idag hadde mamma bursdag og hun ble 48 år.... Men ser ikke sånn ut da! hehe Flaks hun kom hjem til bursdagen sin, hun har ligget lenge på sykehus i Tunisia etter ferie, men kom hjem igår, så hun akkurat rakk å komme hjem til bursdagen sin:) Vi feiret den litt idag med middag på Fridays i Karl Johan.. Det var meg, mamma og min lille søster Anine som var ute og feiret litt:) Ellers denne dagen har jeg ikke gjort så mye annet, sov veldig lenge idag, er litt små syk.. æææh... 

 


Ser at det er på tide å ta litt sol ja, meker at sommeren og solen er borte!!!! ææææh..... 

Min favoritt, denne bestiller jeg alltid på Fridays!!! Alltid like godt! namnam....    <3 Mamma bestilte cæsar salaten, hun sa den var god også!:) 
Vi rulset entur til meg etter vi hadde vært og spist. Jeg flyttet jo nylig til ny leilighet på Smestad, så det var første gangen de var der på besøk:)  Neo og Mio ble kjempe glade for besøk, var jo mange uker side de hadde sett mamma og lillesøster! 

<3 Nå har hun kjøpt sin egen lille Louis Vuitton veske da :D  Valgte riktig merke da! hihi....

 

 

Det var min dag her i Oslo. hvordan har din dag vært? :) 

 

 

 

 

#bursdag #middag #fridays #famlie #oslo #smestad #besøk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits