Selfie lørdag

Hello :D Søndagen er her, og det er så deilig med en fri idag :D Bare slappe av og ikke ha noen planer! Det blir sofaen på meg idag for å si det sånn, sliten etter helgen!! Igår tok jeg turen til Drammen for å møte jentene :D såå lenge siden, så det var veldig koselig! Vi var hjemme hos en vennninne og koset oss med vin og dans! Haha!! Senere tok de fleste av oss turen ut på Z og GLASS :) Vi trodde at det var et nytt utested som skulle åpne igår, men det var visst 1 November det! så ja, bare vente litt til da. Men jeg er aldri i Drammen sånn i helgene enkli! Kun for å jentene! Men uansett, igår var en bra kveld! Jeg tok taxi hjem til Oslo så jeg kom meg trygt hjem til hundene :D hehe for en langt tur når man bare vil hjem å sove! Hehe

Her var det mye

Trutemunn! Haha!!!

Forresten, noen som har noen filmtips??? :) Nå kaller sofaen og nå skal jeg krype under dynen etter jeg har gått tur med hundene ute i regneværet! Ææh!!

2 kommentarer

Stine Ailin

19.10.2014 kl.16:14

Så pen du er:)

Charlotte Larsen

22.10.2014 kl.05:46

Stine Ailin: koslig kommentar !:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits