Leppeforstørrelse
Igår var jeg på Ung & Unik i Drammen hos sykepleier Nina for å forstørre leppene mine :) Det har vært endel spørsmål ang hvor jeg gjør dette og litt priser osv, så jeg tenkte å dele dette med dere :) Jeg har valgt og forstørre leppene mine fordi JEG synes det er fint med litt ekstra volum i leppene, jeg fyller ikke så veldig mye og heller ikke så veldig ofte som mange tror. hehe Det spørs jo litt hva man har ifra før :) Jeg har holdt på med dette noen år nå, kanskje 4-5 år.... Har aldri opplevd noe negativt med dette, som infeksjoner osv. Bare positivt å si. 

 

 

( bilde er lånt fra krifs.blogg.no - takk <3 )  

 

 

Jeg fylte leppen mine igår med Hyamuronica, som er fransk juvederm, jeg hr alltid brukt juverderm, aldri restylane. Jeg fylte 0,5 ml, det gjør jeg alltid, aldri noe mer, synes dette holder i massevis for meg og til det jeg ønsker :) I starten fylte jeg leppene kanskje hver 3-4 mnd, til jeg oppnådde resultatet jeg ville ha, når leppene vendt seg til det og det satt lenger, så opprettholder jeg dette med å fylle på 1-2 ganger i året :) Jo oftere man fyller jo lengere sitter det føler jeg! Det er jo bra!:)

 

Her ligger jeg med bedøvelse krem på leppene, haha ser ut som hele ansiktet er bedøvet, så jo helt sløv ut her, haha! 0 sminke!! Jeg må bruke denne kremen før jeg tar behandlingen eller synes jeg det gjør så vondt, hehe, litt pyse men ja det er ikke akkurat behagelig å få sprøytestikk i leppene da, heldigvis tar det ikke så lang tid! Mange har spurt om priser på dette, det er veldig forskjellig fra sted til sted. Prisene på Ung & Unik er veldig fine, de er ikke overpriset som veldig mange er. Vil du lese mer om Ung & Unik så klikk deg inn på FB siden dems HER


PRISER

 

Hyaluronica 0,5 ml 1500,.

Hyaluronica 1ml 2500,-

 

 

 Her er før og etter bilde etter behandlingen :)

 

FØR

ETTER

Bildene er uredigerte, og null sminke! Man ser at jeg ble litt blå etter behandlingen, dette er veldig vanlig.. og dette forsvinner etter få dager! Kan være litt hovent og ømt også, men dette er vanlig.

 


 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på ang leppeforstørrelse <3

 

 

 

 

#ung&unik #ungunik #leppeforstørrelse #juverdem #lepper #størrelepper #sprøyte #drammen #behandling #skjønnhet #velvære #erfaring #tips #ungogunik #klinikk #priser #Hyaluronica #franskjuvederm

 


 

 

 

 


 
 

 

 4 kommentarer

Arlena

22.10.2014 kl.13:28

Åh, jeg har så utrolig lyst til å ta litt selv, men det koster jo en del å opprettholde det. Jeg må derimot helt nødt til å ta en titt innom dem :-D Tusen takk for at du skrev dette!

Mona

22.10.2014 kl.18:16

Jeg syntes det er kjempefint selv, så veldig pent ut på deg :)

Charlotte Larsen

22.10.2014 kl.18:40

Arlena: ja :) koster litt men sitter veldig lenge da :) etterhvert :) Hehe jo bare hyggelig :)

Charlotte Larsen

22.10.2014 kl.18:40

Mona: åh. Takk :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits