Oslo

Her om dagen var Christina og besøkte meg her i Oslo, vi bor jo så langt fra hverandre nå så ser henne ikke så ofte som før :( buhu, men hun var på besøk her om dagen da, så vi surret rundt i mange timer.... Vi møttes i Drammen, så jeg satt på med hene til Oslo etter jeg hadde jobbet litt i Drammen... Vi kjørte til Oslo, og fikk handlet litt da, som vanlig. Jeg kjøpte meg faktisk bare en liten parfyme...hehe Så spiste vi en kjapp "middag" på burger king, haha klokken var plutselig 7, og vi skulle hjem til meg og fikse negler og vipper, så tiden begynte å fly ifra oss! hehe Det tar jo litt tid da, eller alt tar litt tid, hvertfall med oss! 

 
Jeg kjøpte meg denne lille søte parfymen på ZARA, den lktet veldig godt... Så tenkte jeg denne er kjekk å ha i vesken når man er ute å farter... Det er ikke sånn vanlig parfyme spray, det er en sånn kule overst på den! hehe Luktet hvertfall godt!:) 

 

 

 

Jeg la nytt sett med både negler og vipper på Christina :D 

Her kan jeg vise dere :) 

 

Det ble den klassiske franske, Christina velger alltid denne faktisk! Nå var det så lenge siden hun hadde tatt negler så det ble nytt sett :) 

Her er vippene jeg la, jeg har brukt lengde 10, 13, 14 her :) Mye lengde og volum!:) 

 

FØR  


 

ETTER

 

Når jeg var ferdig med  dette så hadde klokken blitt halv 12, hehe ble sent, ikke rart hun sovnet når jeg la vippene til slutt...

 

Nå gleder jeg meg til henne kommer på besøk igjen til helgen :D wooojiiii, da blir det jentelørdag med middag og vin her i Oslo :) Fest på Smestad vest! haha Gleder meg masse <3          Fler som skal ut i Oslo til helgen?   :) 

 

 

 

 

#vipper #vippextensions #negler #uvgel #gelenegler #fransk #besøk #oslo #parfyme #zara #hverdag #jobb

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits