New HairEndelig har jeg kommet hjem, dette har vært en laaang dag for meg! hehe Først var det jobb fra 09:00-17:00 så tok jeg toget til Drammen for å ordne håret mitt, det tok jo noen timer, så tilbake igjen til Oslo, hehe var hjemme klokken 22. Merker jeg er litt sulten og trøtt... Men får ikke sove da så tenkte å blogge litt da, mens jeg først sitter opp og ikke har noe å gjøre!

 
I dag har jeg vært hos Romina på Zen Hairlounge og ordnet håret mitt, det så ikke ut... Jeg ville lysne håret mitt litt, siden jeg synes det var så trist farge på dt med ettervekst og det hele... Jeg tok masse folie striper i hele håret  :) Og jeg fikk akkurat den fargen jeg ønsket! TAKK! Du er flink! <3  Jeg har jo også hatt tape on hår, og det har jeg nå harr på i 3 mnd, hehe kjempe lenge, det hadde jo vokst av nesten, det så ikke så pent ut, så jeg tok det av og heiste det opp igjen! Så nå er jeg som ny! :D hehe

Utrolig deilig og få ordnet håret! Alt hang og slang og ettervekstenn tok meg! haha Jeg tok selvfølgelig av meg tape håret før jeg stripet det! Derfor jeg har kort hår på bildene!

 

 

Før jeg stripet håret

Etter jeg stripet håret

 

Her har jeg satt på håret igjen! :)

Ble suuuper fornøyd med håret nå:) Romina klipte også litt på håret etter jeg satt det på igjen :)

 

Jeg har vært fornøyd med tapeon håret mitt fra Hairtalk som jeg satt på meg her for noen mnd siden, helt genialt at håret kan brukes om og om igjen:) Bare å bytte ut tapen :) Håret holder seg bra så lenge man bruker riktig produkter på det og er flink til å kure det! Noe jeg faktisk har vært! :)
Romina var tolmodig i dag da, hehe jeg satt jo ikke stille 1 sekund, som vanlig. haha  Hode snurrer jo rundt der jeg sitter! haha Får kjeft hele tiden!! Hvor vanskelig kan det være å sitte stille liksom?

 

 

Hvis du er int i en time på Zen Hairlounge kan du ta kontakt på telefon 32 82 33 33 eller gå innom Engene 26 i Drammen :)

www.zenhairloune.no

 

 

<3

 

#zen #hairlounge #zenhairlounge #hår #skjønnhet #velvære #striper #farge #klipp #frisør #drammen #frisørsalong #tapeon #hairextension #hairtalk #blondthår

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Caroline Alice

24.10.2014 kl.04:03

Så utrolig fint det ble!

Charlotte Larsen

24.10.2014 kl.04:06

Caroline Alice: takk :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits