Lørdagens besøk


 

Her om dagen fant jeg ut at jeg ville be jentene fra Drammen hjem på besøk i den nye leiligheten :) Vi ble enige om lørdag og her ble det hæææla i taket! haha, det skulle være en "rolig" kveld med middag og vin, men endte med dans og shots! Så jeg synes egentlig litt synd på Gryan som faktisk var edru og skulle kjøre!  haha det ene menneske kom etter det andre, og det ble rimlig fullt i den lille stuen her! Vi fikk jo tatt noen koselige bilder tidlig på kvelden da <3 Beste jentene!

 

Vi vle hos meg utover kvelden, men vi kom oss ut tilslutt, hehe! Jeg skulle jo vise veien siden jeg bor her så endte med at vi kjørte altfor langt da, for jeg fulgte jo ikke med, ikke litt engang, så vi fikk oss en god kjøretur før vi kom oss frem! Turen gikk til NOX, mener å huske det ble en liten tur på BAROQUE også! Jeg mistet faktisk alle jentene ute, men hadde Caroline hele tiden da! hehe Vi fant hverandre faktisk på slutten av kvelden da, så vi kom oss trygt hjem! Jeg ble kjørt hjem, og jentene tok taxi hjem til Drammen! :)

 
 Takk for en uforglemmelig kveld jenter! Det var lenge siden alle vi var samlet igjen! <3  Ser ut som Neo også synes dette var veldig koselig!

 

 

FORRESTEN , jeg liker jo veldig søt og lett vin, fordi jeg er en "nybegynner" på vin, vil jeg si, haha! Så det blir alltid denne vinen her fra Risling, men er litt lei... den er jo søt og god, men kjedelig med samme vin hele tiden... har DU noen tips til vin jeg kan like ? sleng gjerne igjen en kommentar! Da hadde jeg blitt  glaaad! :D

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Alvhilde

27.10.2014 kl.13:29

Takk for en super koselig kveld ! Dere er best ❤️❤️❤️

Charlotte Larsen

27.10.2014 kl.13:37

Alvhilde: takk selv :) <3 dere!!

Lise

27.10.2014 kl.23:15

Så koselige blider :) Ønsker deg en riktig fin kveld videre :) og kos deg med det du skal finne på :)

Stikk gjerne innom bloggen min og legg gjerne igjen en kommentar :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits