H u d p l e i e

 

Den siste tiden har det vært mye stress og lite søvn, huden min er sliten nå, huden min begynner å bli tørr også nå som det begynner å bli kaldt ute..  Så jeg tenkte det var på tide med litt hudpleie, så i dag hadde jeg hudpleietime på 1,5 time hos Monica   V BY SONJA WIGERT .

 

Heeeelt magisk å kunne ligge her under dynen i 1,5 time å få pleie, noe av det beste som finnes! Dette er noe jeg setter veldig høyt! Er du ikke enig ?

 

Jeg har gjort litt forskjellig i dag, siden jeg hadde litt urenheter i huden og den var noe tørr, jeg fikk renset huden godt og fått gitt den fuktighet! Først fikk jeg penslet huden med fruktsyre, dette har jeg gjort engang før også, den er veldig effektiv. Så fikk jeg tilført fuktighet via et apperat og til slutt fikk jeg en maske som er god på fuktighet:) Den er også rensende. Mer om behandlingene kan du lese om på www.vbysonjawigert.no :)

 

Her får jeg tilført fukttighet inn i huden med  hydradermie apparat :) Jeg kjente det litt i huden at den jobbet :) Men dette var ikke noe ubehagelig! Her ser jeg den fine dobbelthaken min også, haha!

 

Her ligger jeg med masken på, den var ganske så deilig å ha på, kjølig og god! Itilegg har jeg fått deilig ansiktmassaje med gode kremer, super digg!!! Gleder meg til neste gang allerede! :)

 

 

 

Skulle egentlig videre til en bloggevent i Olo, for noe lansering av ny sminke, men jeg var så sliten i kroppen i dag så jeg dro bare hjem og sov noen timer :I Jeg og huden min fikk hvilt seg godt, og nå er jeg mye mer uthvilt :) Kjenner det er skikkelig deilig å få pleiet huden, blir som ny! hehe Senere på kvelden dro jeg i et viktig møte,så på vei hjem stoppet jeg innom Sushi & Wok på Majortuen og spiste Tom Ka Gai til middag! Jeg orket rett og slett ikke å lage middag hjemme i dag! Så nå er jeg stappmett! Beste suppen i byen synes jeg! Den burde der prøve!!

 

 

 

 

 

#hudpleie #vbysonjawigert #vibesgate #9 #oslo #ansiktsbehandling #hud #velvære #vakker #virkningsfullt #rens #peeling #fuktighet #apperat #maske #urenheter

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits