Vita Hjertego

 

 

I dag prøvde jeg en ny frokostblanding fra VITA HJERTEGO, flerkornsblanding med jordbær og rosin, med smootie og kiwi til :)

 

Frokosteblandingen var kjempe god, den var passe søt også, siden det var rosiner og jordbær i, så den smakte ikke så kjedelig som mage av disse sunne frokostblandingene gjør. Det er havre, rug, bygg og ris. så denne er rik på fiber og fullkorn. sunt & godt!

 

 

En av mine favoritt smootier som man får kjøpt i dagligvarebutikkene, denne synes jeg er så goood, drikker den flere ganger i uken faktisk. Har du prøvd denne? namnam...

Den er fra Sunniva, finnes i de fleste dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner.

Så tok jeg meg en kiwii til frokosten ved siden av, hatt lyst på kiwi i flere dager nå, endelig fått kjøpt det hehe :)

 

 

 

 

 

 

Jeg har fått noen oppskrifter fra Vita hjertego, ,med sunne mat tips! Disse skal jeg bruke i ukene fremover, gøy med noe nytt. Jefg kan dele oppskrifter og bilder med dere!:) Jeg synes det er veldig gøy å lage mat, hvertfall sunn mat!!!!¨Så gleder meg.

 

 

Ha en fantastisk dag <3

 

 

 

 

#vita #hjertego #frokost #frokostblanding #sunt #godt #frokostips #mat #vitahjertegod #oppskrifter #kiwi #smootie

 

 

 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits