Jane Iredale sminkekurs hos Skintech

I dag har jeg vært med jobben på kurs hos Skintech på Skøyen, vi har fått et kurs på Jane Iredale mineral make up. Det har vært en utrolig spennende dag med masse gode tips og nyttig info, om både produktene og hvordan man skal bruke de riktig. Jeg elsker å lære nye ting innen skjønnhet og velvære, dette er en stor hobbu for meg, samtidig som det er jobb. Jeg føler at jeg sitter igjen med masse kunnskaper om produkene, alt hva hva det er, hvordan det brukes og hva det inneholder :) Jane Iredale er mineral make up vi skal selge på V By Sonja Wigert salongen i Vibesgate 9 :) Så vil du prøve ut disse produktene så kan du komme innom oss, så hjelper vi deg så godt vi kan :D Dette er utrolig gode og rene produkter som passer for alle, mineral make up er veldig populært på markedet, og ikke minst at det er gode produkter som fungerer :) Og noe som er veldig viktig for meg: Det er ikke testet på dyr!

Utrolig godt utvalgt av gode koster til de forskjelige produktene:) Mange av disse har jeg faktisk aldri sett før! Noen av børstene kommer fra dyr, hårene er fra levende dyr, etter de har blitt børstet, ikke drept! Disse er håndlaget og er av god kvalitet, pensler / koster gjør jo halve jobben så det er viktig med godt verktøy!Vi fikk teste ut og prøve masse forskjellig, kjempe gøy! Det som var mest spennende var jo å se at profesjonelle make up artister sminket oss, de var super flinke, og de visste oss hvordan vi skulle gjøre dette riktig hjemme og for kundene våres. Det er mye ma skal huske på, alt fra farger, hud, produkter, highlight, lowlight, koster, og alt hva man skal bruke alt til osv, utrolig lærerikt! Mye jeg ikke visste.


Vi alle fikk med oss en boks med mineral løspudder :) Gleder meg til å bruke denne :)


 

Jeg gleder meg til å selge disse produktene i salongen, og ikke minst teste disse selv :) Jeg har allerede prøvd BB kremen og mineral d, og jeg likte det veldig godt, det sitter suuuper lenge og det er vannavstøtende så det forsvinner ikke bort iløpet av dagen av vann/svette osv ..  Samtidig som du ikke føler at du har på deg sminke, veldig lett og naturlig på!! :)

 

 

 

 

Nå er det snart natten her, dagen gikk bort i jobb og kurs, endelig hjemme nå, middagen ble på Mc Donalds i dag faktisk, fordi jeg ikke orket å lage noe mat her hjemme til meg selv.. hehe Enkelt og greit!! Var faktisk ganske så deilig!

 

 

 

Har du prøvd make up fra Jane Iredale ?

 

 

 

GoooodNaaaattt :D

 

 

 

 

 

#janeiredale #mineral #makeup #beauty #oslo #skintech #jobb #kurs #sminke #velvære #skjønnhet #makeupartist #tips

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits