Min dag igjennom iphonen

Idag var jeg tidlig oppe og dro på jobb på V By Sonja Wigert og hadde noen vippe kunder. Tiden fløy ifra meg og klokken ble 5, skulle møte Anita egetelig halv 5 så, ja... Hun hentet meg på jobb og vi skulle vel bare hjem til meg, men før vi kom oss dit så ble klokken mye. Hehe Vi dro innom Sushi & Wok på Majorstuen og spiste den beste Tom Ka Gai suppen i byen, og så var vi innom Expert for å kjøpe en varmeovn.. Haha ja, alså det har jo blitt så kaldt ute, så jeg holder jo på å fryse ihjel! Hehe Så nå slipper jeg jo det fremover! :) Vi fant en ovn til slutt, det var jo ikkr bare bare med Anita på tur. Haha Morsom tur da!! klokken ble 8 før kom oss inn døren her så da ble det tur med hundene!

Anita mente jeg burde ha denne lille kule ovnen som lignet på en radio da! Hahaha Hun mente jeg kunne ta den med meg rundt så jeg ikke frøøøøs hele tiden! Haha Men endte opp med en mer nornal oljeovn heldigvis!

Når Anita dro hjem ble jo jeg sulten igjen jeg da.... Hehe jeg laget laks i ovnen med poteter og gulrøtter! Ble jo godt det men, hehe tror den stod litt lenge i ovnen for fisken ble veldig tørr! Ææh. Ikke laget fisk før alene, så har null peiling, har duu ???

Nå er det natta her på meg hvertfall, zzzzz opp imorgen så er det jobb igjen, men ikke før sent heldigvis... Hihi!! Så får jeg besøk av Caroline og Karianne imorgen, vi skal ha kose kveld med vipper og negler her hos meg. Så nå får jeg tenkte ut hva jeg skal lage tiø middag og sånt... Gleder meg til å slappe av med jentene på en fredag! Gjorde faktisk det forrige fredag også, synes jeg er litt flink! Hehe Blir ofte for mye alkohol og fest, ikke bra for kroppen!! Haha

Natta fra oss <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits